Altijd geduldig duidelijk en netjes te werk

Goed geholpen

Alles volgens afspraak,

Fijne plek, prettige communicatie

Prettige goed bereikbare locatie, vriendelijke tandarts en heldere communicatie. Afspraken vinden doorgaans plaats op het afgesproken tijdstip plaats en ook voor de kinderen is het leuk om tijdens eventuele wachttijd wat te kunnen spelen. De werkzaamheden worden zeer zorgvuldig uitgevoerd in goede afstemming met de cliënt.

Vriendelijke, deskundige behandelaars

Ik heb geen reden om op te zien tegen tandartsbezoek aan deze praktijk. Tandarts Saskia Okhuizen is vriendelijk en zorgvuldig, evenals de assistenten en mondhygiënisten. Ik heb niet de kennis om tandartsen op hun vakkennis en techniek te beoordelen, maar mijn indruk van de behandelaars van deze praktijk is goed.

goede behandeling

de behandeling heb ik niet als onprettig ervaren

Onpersoonlijk

Was niet op de hoogte van een nieuwe tandarts ondanks dat er zgn een mail was uitgegaan.deze zat ook niet in de spam. Ik vond de secretaresse ook niet echt sympathiek toen ik vroeg hoe het zat dat ik ineens een andere tandarts had.Je bent een nummer. De tandartsassistente was daarentegen top die in november begonnen is. Door haar heb ik besloten te blijven.

Verwarrend

Helaas heeft Alec onze vorige tandarts de praktijk verlaten.Alec was een vriendelijke,goeie tandarts met verstand van zaken.Nu kregen wij een nieuwe tandarts.Deze Mevr kende wij niet.Ik vindt het rommelig qua ontmoeting ook de taalbarrière is een struikel we begrepen elkaar niet en ik begreep haar handelen niet waarom iets moest.Geen gebitsreiniging dat zou gedaan worden als ik het gaatje liet maken.Wel een foto nodig om een gaatje op te sporen.Al met al is het mij tegen gevallen mede door het elkaar niet begrijpen.

Professioneel

Goed en vriendelijk

Prettige tandarts en personeel ook vriendelijk

Prettig geholpen

Goede uitleg voor de behandeling en prettig geholpen

goede tandarts

heb niet veel opmerkingen ben tevreden over jullie altijd goed advies hoe ik beter mij tanden kan onderhouden

Netjes

Gereinigd, goed en grondig gedaan

Prima geholpen

Top behandeling dank u

Ben perfect behandeld

Heel vreemd dat ik niet wist dat Alex weg is!

Ik ging met Alex mee vanuit de praktijk van Besseler. Vond het al raar dat ik m de vorige keer niet zag. En bij navraag bleek dat hij hier weg is. Waarom ben ik niet op de hoogte gebracht?

Word goed geholpen

Vriendelijk en goede behandeling

Ik ben al sinds meerdere jaren patiënt in deze praxis en ik ben over het algemeen heel tevreden met de behandeling door zowel de mondhygiënisten als de tandartsen. Daarnaast is iedereen hier heel vriendelijk en behulpzaam.

Goede en vakkundige tandverzorging

Ben afgelopen week voor de halfjaarlijkse gebitscontrole geweest. Naast de zorgvuldige controle wordt ook gecontroleerd op aanwezig tandsteen. Dit wordt dan ook direct verwijderd zodat ik er weer een half jaar mee verder kan.

Fijn

Fijne tandarts goed geholpen !

Vriendelijkheid.

Iedereen is vriendelijk. Je wordt op je gemak gesteld, door eerst een luchtig gesprek te voeren met de tandarts. Daar werd even tijd voor gemaakt. Vindt ik belangrijk. Als de rust is wedergekeerd zonder dat er wisselingen zijn qua personeel dan is het top. Je bouwt hoe dan ook een vertrouwingsband op.

Snelle professionele behandeling

Ik had een afgebroken opbouw terwijl de hele dag was volgeboekt met afspraken. Desondanks werd er alles aan gedaan om mij nog dezelfde dag te behandelen. Dit lukte en ben perfect geholpen.

Prettige en vriendelijke behandelaars, korte wachttijd,

Prettige sfeer. Alleen jammer dat je voor 1 vulling een nieuwe afspraak krijgt. Ik besef dat hierdoor de wachttijden kort blijven.

Heel prettig

Mijn ervaring was heel prettig, zoals altijd bij Saskia. Vriendelijk, belangstellend en professioneel

redelijk goed

Tandarts perfect Assistent moet nog de feeling krijgen hij was afentoe iets te lomp met afzuiger en polijsten in de mond

prettige sfeer en men nam gewoon de tijd voor alles; geen haasje-repje.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.