Prima geholpen

Altijd wordt ik goed geholpen hier kan ik kort en bondig ovet zijn.

Snel geholpen en duidelijk verhaal

Ik was al een tijd niet meer naar de tandarts geweest omdat ik was verhuisd. Ik kon snel terecht bij het Kottenpark en er werd simpel en duidelijk gesproken over wat ze wilden doen en wat ze zagen. Precies zoals t hoort.

Prima zorg Vriendelijk zorgpersoneel Bereikbaarheid kan beter

Vriendelijk en perfect optijd

Ik kon meteen doorlopen voor mijn afspraak. De tandarts en assistente waren erg vriendelijk. Ze leggen altijd goed uit wat ze gaan doen en zijn heel prettig en rustig.

Gehaast

Zakelijk, gehaast.

Al 35 jaar uitstekend

Betrouwbaar in afspraken. Correcte behandeling Schone wachtkamer Prettige mensen

Vriendelijke ervaren tandarts die met zorg kijkt.

Saskia is een ervaren behulpzame nauwkeurige tandarts. Ze is erg vriendelijk en rustig. Een fijne tandarts om te komen.

Wederom zeer goede mondzorg

Zoals altijd zorgvuldig en deskundig geholpen

Niet professioneel.

Sinds de praktijk verhuisd is naar het Kottenpark vind ik het een zooitje. Alexander weg, mondhygieniste gaat weg. Tandarts die slecht Nederlands spreekt. Naspoelen niet meer nodig volgens jullie. Nagevraagd bij vrienden, die tandartsen nog wel. Niet te vergelijken destijds met TA Besseler. Hoop een nieuwe TA te vinden.

Vlotte vriendelijke service

Vlotte snelle service

Slechte praktijk

Over de afgelopen 5 jaren zijn er verschillende fouten gemaakt. Veel verloop van personeel. Er zit nu een paar jaar een aardige tandarts maar dat is te weinig. Lange wachttijden voor je terecht kunt voor een afspraak . Helaas hebben wij als gezin een paar negatieve ervaringen gehad. Met name om het gebit van ons kind te sparen gaan we overstappen naar een andere tandartspraktijk.

Fijn behandeling

Fijn behandeling.

prettig

prettig

Zeer goed. Veel empathie

TOP praktijk

Controle goed uitgevoerd

De behandeling verliep ontspannen. De mondhygieniste is in mijn ogen professioneel.

Zie hierboven. Het resultaat is prima.

Prettig

Fijn dat alles wordt uitgelegd tijdens behandeling

Het was een prettige behandeling

Prettig

ervaren en gedegen artsen

goede artsenpraktijk,zorgen voor een veilig gevoel en stellen je op hun gemak.krijgt tevoren te horen wat men gaat doen.

Prettig en snel behandeld

Zie hierboven

Prima communicatie en vlotte controle

Vlotte en kundige controle, goede communicatie en snel een vervolgafspraak kunnen inplannen.

Op tijd geen wachttijden.

Goed geholpen geen slechte ervaring.

Zeer tevreden over de rustige en vriendelijke behandeling!

Gewisseld van tandarts, gewisseld van ontevreden naar tevreden!

Ik vind dit een fijne tandartsenpraktijk.

Je wordt prettig geholpen door een deskundige tandarts, bijgestaan door een assistent.

Deze horen hier niet

Er werden veel fouten gemaakt door deze 2 tandarsten eerst gingen ze zonder goed te kijken boren en werd ook niet gecontroleert of het de juisre was en na de vulling is gedaan ze waren ook snel klaar toen ik op wouw staan werd ik gedwongen om foto.s te laten maken ik zij nee nu maak u een grote fout dat moet u voor de tijd doen en de tandarts was boos en ik moet ik moet niks en liep weg dw ksmer 3 uit de mdn was onbeschoft en dit is ook gemeld en ik wil ook geen behandeling door hun zij horen daar niet thuis laat dat heel helder zijn dit heb ik nog nooit mee gemaakt zo wie zij die twee tandartsen

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.