Vriendelijk, rustig, verteld wat er gedaan wordt. Je zit op je gemak in de stoel. Fijne sfeer.

Tandarts was super en brengt me tot rust Div tanden getrokken en geen pijn enz Bijdeze gewoon 5 sterren

Ik ben ontzettend tevreden over tandarts Alex Razvan Farcas. Hij is niet alleen zeer deskundig, maar ook uitermate vriendelijk en betrokken. Wat ik vooral waardeer, is dat hij echt met je meedenkt en de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Je voelt je gehoord en op je gemak, wat bij een tandartsbezoek heel belangrijk is. Dankzij zijn professionele aanpak en warme benadering heb ik weer vertrouwen in tandartsbehandelingen. Absoluut een aanrader!

Er is begrip en respect.

Tandartsbezoek is voor niemand een " hobby". Maar als er naar je geluisterd wordt, er begrip en respect is en de handelingen rustig uitgevoerd worden scheelt dat zoveel. Erg fijn .

In één woord: Uitstekend

Correct, vriendelijk en vakkundig.

Altijd goed

De mondhygiënist ( ik Weet haar naam niet )was vriendelijk, ze vertelde wat ze ging doen. Tandarts Okhuizen is altijd vriendelijk, duidelijk en professioneel. Ik vind haar TOP De bereikbaarheid voor telefonisch contact was slecht. Ik heb meerdere keren geprobeerd voordat ik iemand aan de telefoon had

Professioneel vakkundig en klantvriendelijk.

Fijne praktijk met hele vriendelijke medewerkers. Sfeer voelt ook goed..

Alex is een fijne en lieve en attente tandarts! Goede locatie.

Alex neemt de tijd voor je. En is heel duidelijk.

Super aardig allemaal

Prima advies en heel kundig

Alles prima !

Onze halfjaarlijkse controle is weer prima verlopen.

Fijne omgang met patient, duidelijke informatie van de arts

Vriendelijk en professioneel contact voor maken van asfpraak, vriendelijke ontvangst in praktijk en door de arts, duidelijke informatie over de staat van het gebit en adviezen om het nog beter te onderhouden.

Geweldig team

Super aardig team, fijne uitleg tijdens de behandeling. Top!

Prima tandarts

Snel, fijn en netjes geholpen Vriendelijke praktijk

Fantastische preventiebehandeling

Marielle is heel vriendelijk en vakbekwaam. Zij zorgt ervoor dat mijn gebit veel gezonder is.

Topervaring! De assistente Lisanne was ontzettend vriendelijk en deskundig. Ze nam de tijd, werkte rustig en zorgvuldig, en wist duidelijk veel over haar vak. Ik voelde me goed geholpen en op mijn gemak. Zeker een aanrader!

Goede behandeling

Na enig aandringen bij de secretaresse kon ik bij een andere tandarts terecht om een kies te laten repareren. Vriendelijke en deskundige behandeling van zowel de assistente als de tandarts. 4 sterren, omdat ik vind dat het wel wat vriendelijker aan de telefoon mag. Dat is het ‘voorportaal’.

Vriendelijke benadering, mooie locatie. Geen wachttijd.

Jammer dat twee kleine gaatjes in mijn kies niet gelijk gevuld konden worden. Moet hier extra voor terug komen. Vindt dat bij bijna ieder bezoek foto's gemaakt moeten worden. Vindt ik niet nodig. Groet Herbert Meijerink

Goede hulp in fijne sfeer.

Prettige en deskundige tandtechnicus

Fijne tandartsenpraktijk

Prettige medewerkers, zowel de tandarts en de mondhygiëniste. Nemen ook goed de tijd voor je.

Vlot en kundig geholpen.

direct geholpen top

goede behandeling

de tandarts geeft goed advies ,en behandeld mij correct.

Klantgericht en zorgvuldig

Altijd een vriendelijke ontvangst. Behandeling wordt rustig en zorgvuldig uitgevoerd.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.