Laden reviews...
439 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en snelle afspraken. Patiënten waarderen professionele en rustige sfeer. Een aantal respondenten benoemt wachttijden of verandering van tandarts, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Ik ben goed behandeld en mijn gebit ziet er weer mooi uit.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
24 June 2026
anoniem
R word goed overlegt en mee gedagt
23 June 2026
anoniem
Het laatste bezoek was goed verlopen. Alleen de manier waarop besloten werd om tandarts Alex naar een andere locatie te verplaatsen en de manier waarop patiënten daarover geïnformeerd werden, wordt door ons niet gewaardeerd! Dit is niet netjes verlopen.
23 June 2026
anoniem
Vorige week heb ik de afspraak gehad voor de halfjaarlijkse controle. Zoals gebruikelijk een vertrouwd bezoek waarbij zorgvuldig mijn gebit is gecontroleerd door mevrouw Okhuizen.
22 June 2026
anoniem
Er wordt duidelijk verteld wat men gaat doen. Je wordt als mens gezien.
21 June 2026
anoniem
Eerst naar de tandarts, daar was niks mis mee. Die stuurde me door naar de mondhygiënist. Hij was in tien minuten klaar, dat ben ik gewend: de laatste mondhygiëniste zei: wat we bij u doen, noemen we afstoffen. Daarna verwijderde de tandarts zelf de tandsteen. Meestal in minder dan vijf minuten. Ik kreeg nu echter wel twee complete rekeningen, die elk voor zich al duurder waren dan die van mijn vorige tandarts.
Beveelt niet aan
21 June 2026
Prettig
20 June 2026
anoniem
goede tandartsen praktijk met vriendelijk personeel.
19 June 2026
anoniem
Ik had het emotioneel zwaar. Ik werd met respect en gepaste afstand behandeld.
19 June 2026
alles prima
18 June 2026
Fijne praktijk
18 June 2026
anoniem
Werd netjes ontvangen en op tijd. De behandeling was vakkundig en klantgericht.
17 June 2026
correct en deskundig
13 June 2026
Idem.
12 June 2026
anoniem
Altijd vriendelijk. Zeer kundig. Blij met deze mensen.
anoniem
Er was een stukje van een van mijn kiezen afgebroken. De reparatie is prima uitgevoerd.
anoniem
Correct, schoon en op tijd.
Geen
anoniem
Er werd tandsteen verwijderd en dat gebeurde vriendelijk, professioneel en pijnloos
9 June 2026
anoniem
Zeer professionele tandartspraktijk. Het personeel is vriendelijk, geduldig en zeer behulpzaam. Hoewel mijn Nederlands niet zo goed is, heeft het team mij uitstekend geholpen en alles duidelijk uitgelegd. De behandeling verliep heel goed en ik ben erg tevreden. Zeker een aanrader!
8 June 2026
anoniem
Hele fijne tandarts en hele vriendelijke mensen. Echte aanbeveling.
8 June 2026
anoniem
Ik was op tijd aan de beurt, ze nam de tijd voor de controle
4 June 2026
anoniem
De medewerkers en de tandarts denken altijd met ons mee. De zorg is goed.
3 June 2026
anoniem
Goede en deskundige behandeling zowel van tandarts als mondhygiënist
3 June 2026
anoniem
Deskundig en vriendelijke tandarts/mondhygiëniste.
30 May 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid.
Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.
Roessinghsbleekweg 163
7522 AH Enschede
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.