Laden reviews...
389 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve ervaring met vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en snelle afspraken. Patiënten waarderen professionele en rustige sfeer. Een aantal respondenten benoemt wachttijden of verandering van tandarts, maar de algemene tevredenheid is hoog.
Zeer goed, alles zoals was afgesproken
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Zeer prettig
Vriendelijk personeel
anoniem
Er is alle tijd geboden en ruimte om het bezoek aan de tandarts plezierig te maken. De kinderen vinden het er altijd leuk, er is aandacht en veel positiviteit.
22 August 2026
anoniem
Al het personeel is altijd vriendelijk en ze zijn duidelijk in hun communicatie. De tandarts is erg rustig en duidelijk wat ik erg prettig vind aangezien ik wel wat angst heb.
20 August 2026
Voelt goed en vertrouwd.
anoniem
Mijn tandpijn is door een noodoplossing verholpen. Er is ook een traject in gang gezet voor een vervolg behandeling
Vriendelijke behandeling.
anoniem
Even tijd voor een gesprek, en ze doen wat nodig is. Ik ken ze verder niet, maar ze mogen mij allemaal uitnodigen voor een kopje koffie, en als er leuke dames bijzitten ergens een glaasje wijn!
anoniem
Stifttand boven was afgebroken. Kon snel worden behandeld!
18 August 2026
anoniem
Zoals hierboven reeds aangegeven. Uitstekende behandeling en zeer patiëntvriendelijk. Goed advies voor het schoonhouden van het gebit.
17 August 2026
anoniem
Professionele behandeling door vriendelijk personeel.
15 August 2026
anoniem
Vriendelijk, respectvol, duidelijke uitleg van behandeling. Dus super team wat mij betreft. Complimenten dus.
anoniem
Laagdrempelig, vriendelijk en een goede tandartsbehandeling
anoniem
Ik heb altijd angst voor de tand arts.maar dat ligt aan mij niet aan jullie ik ben zeer tevreden
anoniem
Vriendelijk en vertrouwd werd ik geholpen. Men neemt de tijd voor je als je vragen hebt en met goed overleg.
12 August 2026
Zie boven
12 August 2026
anoniem
Word echt rekening met jou angst geduldig en netjes !
8 August 2026
5 August 2026
Op tijd geholpen.Vriendelijkj, duidelijk.Goede afsprak3n
2 August 2026
anoniem
Vriendelijk en proffesioneel personeel. Prettig geholpen
29 July 2026
29 July 2026
anoniem
Heb veel pijn en ik vraag als ze 2 randen er uit willen halen 6jaar veel pijn ze doen niks Ik heb GEEN vertrouwen in hun
Beveelt niet aan
28 July 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid.
Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.
Roessinghsbleekweg 163
7522 AH Enschede
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.