ok

ok

Een lieve tandarts

Een lieve spontane tandarts. Lief na de kinderen toe.

Perfect!

snel, vakkundig en vriendelijk geholpen door de tandartsen. Zeker de tandarts uit Kroatie was TOP!!!!!! ook de receptie was deze keer uiterst vriendelijk en behulpzaam, is anders geweest.

Assistente top, tandarts weinig toegevoegde waarde

Ik kwam vroeger bij tandarts Parel. Die nam de tijd ,was persoonlijk en werkte zelf alles af samen met haar assistente. Nu doet de assistente eigenlijk alles en komt de tandarts even ‘n blik werpen. Ze wisselen samen even bevindingen uit en weg is ze weer. Geen praatje en zonder gedag te zeggen ook.. Heel onpersoonlijk vind ik. Voor mij was n mevr.die exact dezelfde ervaring had als ik en aan de balie vroeg waarom dit zo gaat. Er werd gezegd dat dit is omdat de tandarts 2 kamers heeft. Nou ik vind t geen verbetering. Bovendien werd ik 20 min. na mijn afspraak tijd binnen geroepen en dat is eigenlijk standaard.. dat t uitloopt. De assistente heeft overig wel ruim de tijd genomen en prima haar best gedaan.

zeer patient vriendelijke benadering

prettig

Een hele goede tandarts

Een tandarts waar ik me heel erg op me gemak voelt en heel kundig is.

Is goed

fijne behandeling

Wacht tijd

De wachttijd was wel een beetje langer dan ik.normaal gewend ben

dat ik goed behandeld bent

Goed en snel geholpen

Ik ben goed geholpen. Vriendelijke tandarts.

Snel afspraak gekregen.

Wegens beperkte mogelijkheden (buitenland) om een afspraak te maken wenste ik een afspraak op korte termijn. Deze wens werd snel vervuld. Ik kreeg m’n afspraak dezelfde dag nog, daar er een andere afspraak vervallen was. De behandeling was uiteraard ook naar wens.

Friendly and Professional

The member of staff Shahim Tanweer (Dental hygienist) took the time to explain the procedure for deep cleaning of my gums. He performed the cleaning with a professional attitude using a gentle but steady hand. He was in line with how I was feeling during the procedure.

Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg

Altijd keurig netjes behandeld

Vlot en zonder pijn behandeld. Kom er al zo'n 37, 38 jaar. Prima praktijk.

Vriendelijk, correct en vakkundig.

Snel kunnen afspreken na verlies vulling. Vriendelijke en vakkundige behandeling. Kortom: zeer tevreden!

Klantvriendelijk

Vriendelijk, snel en duidelijk in uitleg

Goed uitleg en behandeling

Op tijd werken blijft aandachtspunt

goed advies

...cvcvcvv

Geheel volgens verwachting.

Keurige ontvangst, geen wachttijd keurig volgens afpraak. Goede adviezen op mijn vragen. Geheel tevreden.

Goed en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen aan de balie. Keurig op tijd aan de beurt en een hele aardige tandarts.

Een fijne nieuwe (lieve) tandarts.

De nieuwe vrouwelijke tandarts is zeer vriendelijk en stelt gerust.

Professionele en deskundige behandeling ondervonden.

Aangezien er e.e.a. moest gebeuren aan mijn gebit is er diezelfde middag een afspraak gemaakt voor een vervolgbehandeling. Dit om eventuele klachten in de dagen daarna te voorkomen/beperken. Voorafgaande aan deze behandeling is door de tandarts en assistent een duidelijke uitleg gegeven, o.b.v. de foto's welke diezelfde dag zijn gemaakt, waar momenteel de klachten vandaan komen en waar deze in de (nabije) toekomst kunnen ontstaan. Vervolgens die middag, onder een juiste verdoving, de behandeling ondergaan. Deze is deskundig en professioneel uitgevoerd. Restklachten waren verwaarloosbaar. Dank!

Geruststellend en vakkundig

Met lood in de schoenen ging ik voor wortelkanaal behandeling. Tandarts CW en zijn collega weten me met een grapje en een grolletje toch te ontspannen en voeren snel de behandeling uit die zoals altijd vlot en pijnloos verloopt. Hopelijk ben ik volgende keer minder nerveus

Goede planning alleen de materialen zijn wel wat verouderd

Zie bovenstaande

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.