Laaste tijd minder tevreden

Zolang als tandarts Weber er is ben ik altijd door hem behandeld. Waar ik altijd zeer tevreden over was. Maar sinds zijn ongeluk aan hand. Ben ik elke keer door andere geholpen, waarvan personen waar ik niet mee kan communiceren. En dus niet fijn vindt.

Laaste tijd minder tevreden

Onvriendelijk

Ik werd geroepen toen in in de wachtkamer zat het was een erg jong meisje rond de 18 jaar denk ik. Ik zei vriendelijk gedag en zonder iets tegen mij te zeggen of naar mij te kijken draaide ze al om en liep ze naar de kamer. Toen ik bij de gang aan kwam was ze al bijna verdwenen in de kamer het was enorm onprofessioneel niet wat ik van jullie ben verwacht. De stoel lag al naar beneden en tandarts keek ongeduldig naar mij. Ik vond het allemaal heel vreemd en ongemakkelijk. Totaal geen sociale gastvrijheid. Ik moest gaan liggen en hij keek 3 seconde in mijn mond en ik kon weer weg. Als ik een gaatje of iets had heeft hij het niet eens kunnen zien. Echt een vreemde situatie en totaal niet wat je verwacht bij de tandarts.

Onvriendelijk

Niet optijd en niet volgens afspraak

Voor mijn afspraak aangegeven dat ik graag wat tandsteen wilde laten verwijderen. Hier moet ik nu alsnog weer voor terugkomen. Afspraak liep uit. Tandarts sprak erg slecht Nederlands.

Een ontevreden afgeraffeld gevoel

Zie mijn gestuurde mail

Een ontevreden afgeraffeld gevoel

Zie mijn gestuurde mail

Goed geholpen.

Bij mondhygieniste Yvonne geweest. Altijd prettig contact.

Bij mondhygieniste Yvonne geweest. Altijd prettig contact.

Doen,wat gedaan moet worden

Al jaren een tevreden klant.

Zeer tevreden! Ik was keurig op tijd aan de beurt, goede uitleg wat men ging doen (kreeg facing) Ik blij met mooie “ nieuwe”hoektand. Top!

Duidelijk fijne tandarts

Op tijd geholpen fijne tandarts goed geholpen duidelijke uitleg

Duidelijk fijne tandarts

Op tijd geholpen fijne tandarts goed geholpen duidelijke uitleg

Kort maar krachtig eerlijk advies

prima geholpen

de wachtruimte is ruim, dat is fijn en aardig personeel, goede tandarts. helemaal tevreden

Prima kort maar krachtig

Eerlijk advies

Eerlijk advies

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.