Gewoon goed

Behandeling wordt zeer vakkundig en zachthandig uitgevoerd.

Vriendelijk

Vriendelijk voor kleine kinderen.

Ik was 20 min te laat, geen over half maar 10 voor half...moest ik er dus zijn. Werd gelukkig gewoon binnengeroepen nadat ik me bij de balie gemeld had.

Weinig wachttijd

Vriendelijke behandeling, er werd ook echt geluisterd

Accuraat, vriendelijk

Zeer vriendelijk en onderhoudend. Tandarts werkt snel en legt uit

Prettige, rustige tandarts die goed uitlegt.

Prettige, rustige tandarts die goed uitlegt. En die ook niet meer doet dan nodig. Voorbeeld: voortand bijwerken ipv kroon. Veel goedkoper en resultaat mooi. Nooit lang wachten in wachtkamer bij een afspraak. Vriendelijke assistentes en baliemedewerkers.

Snel en adequaat geholpen

Ik werd na een vervelende diagnose door de huisarts meteen gerustgesteld en werd meteen geholpen.

Mijn ervaring was goed

Voor de eerste keer bij deze mondhygiënist geweest. Ervaren als heel vriendelijk legt alles heel duidelijk uit.

Vriendelijk en professioneel

Gewoon non nonsens goed

Goede zorg en interesse in de client

Ik ben tevreden met behandeling

Ik ben zeer tevreden over afspraak.

Flexibel

Ondanks dat de agenda rond Kerst vol stond, hebben ze mij als nieuwe patient toch kunnen helpen met een controle en begroting voor 2023. TOP!

Een pretje is het nooit, maar prettig is het altijd.

Gevoelig, zorgzaam en zorgvuldig.

Heel erg vriendelijk en voor eerste keer na behandeling geen klachten gehad waren heel vorzichtig

goede en duidelijke uitleg en zorg

ik ben tijdens mijn halfjaarlijkse controle goed behandeld

Goed.

Goedebehandeling en optijd aan de beurt.

Fantastisch

Ben goed geholpen en ze waren altijd vriendelijk. Als ik pijn had dan kon ik de zelfde dag nog terecht. Ben echt tevreden alles goed uit gelegt door tandarts volksman en janny.

Super team en zéér vriendelijk

prima tandarts praktijk

prettig

Een puntje van kritiek: afspraak om 8 uur, en ben pas 12 over 8 aan de beurt

Kies trekken ging moeizaam, maar resultaat goed

Verdovingen meermaals moeten uitvoeren, omdat de kies zeer (vast) diep zat, zelfs moeten boren om afgebroken gedeelte te kunnen verwijderen.

goed en netjes behandeld

goed geholpen

goed geholpen netjes behandeld

Geen omschrijving

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.