Mijn ervaring was goed

Voor de eerste keer bij deze mondhygiënist geweest. Ervaren als heel vriendelijk legt alles heel duidelijk uit.

Vriendelijk en professioneel

Gewoon non nonsens goed

Goede zorg en interesse in de client

Ik ben tevreden met behandeling

Ik ben zeer tevreden over afspraak.

Flexibel

Ondanks dat de agenda rond Kerst vol stond, hebben ze mij als nieuwe patient toch kunnen helpen met een controle en begroting voor 2023. TOP!

Een pretje is het nooit, maar prettig is het altijd.

Gevoelig, zorgzaam en zorgvuldig.

Heel erg vriendelijk en voor eerste keer na behandeling geen klachten gehad waren heel vorzichtig

goede en duidelijke uitleg en zorg

ik ben tijdens mijn halfjaarlijkse controle goed behandeld

Goed.

Goedebehandeling en optijd aan de beurt.

Fantastisch

Ben goed geholpen en ze waren altijd vriendelijk. Als ik pijn had dan kon ik de zelfde dag nog terecht. Ben echt tevreden alles goed uit gelegt door tandarts volksman en janny.

Super team en zéér vriendelijk

prima tandarts praktijk

prettig

Een puntje van kritiek: afspraak om 8 uur, en ben pas 12 over 8 aan de beurt

Kies trekken ging moeizaam, maar resultaat goed

Verdovingen meermaals moeten uitvoeren, omdat de kies zeer (vast) diep zat, zelfs moeten boren om afgebroken gedeelte te kunnen verwijderen.

goed en netjes behandeld

goed geholpen

goed geholpen netjes behandeld

Geen omschrijving

Is goed

Dat ik liever ergens anders heen ga

Goede, deskundige praktijk

Goede tandartspraktijk, deskundige medewerkers en vriendelijke receptionistes.

Met precisie en geduld behandeld

Er was een stukje tand/vulling afgebroken, s 'morgens voor 10:00 uur gebeld, kon een uurtje later komen voor behandeling. Ik werd behandeld door een jongedame (wiens naam ik vergeten ben en niet in de lijst stond) die samen met haar assistente keurig en met geduld het tandje gerepareerd hebben. Vakwerk dames, dank jullie wel !!!

Prima behandeladvies zowel vooraf als tijdens traject.

Na een gedegen behandeladvies vooraf door mondhygiëniste en tandarts is de behandeling met resultaat op koers en naar volle tevredenheid.

Netjes geholpen!!!

Goede en snelle service met afspraak maken, en daarna heel netje en vriendelijk geholpen

Jarenlang vertrouwd gebitsverzorging

De tandartsenpraktijk is in deze formule en dus geen eenling meer als tandarts in het verleden een welkome dienstverlening. Meer zorg en terugkoppeling in een gesprek.

Goede behandeling

Correct schoon pijnloze behandeling

Goede behandeling

Correct schoon pijnloze behandeling

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.