Vriendelijke en vaardige mensen in deze praktijk

Nette en ruime tandartspraktijk waar de mensen de tijd voor je nemen.

Het was ontspannen en rustig.

zoals het hoort.

volgens afspraak, op tijd en vriendelijke

Controle was prima, geen bijzonderheden

Controle ging vlot, uitleg was prima. Behandeling mondhygiëne was nodig, net iets te lang geleden. Nieuwe afspraak voor over 3 Max den gemaakt

zie tekst hieronder

erg veel bezoeken voordat het eindresultaat er is. Indien praktijk gesloten dan wel graag de juiste tekst op het antwoordapparaat en niet zoals met kerst 2022 älle medewerkers zijn bezet" terwijl de praktijk de gehele kerstweek dicht was ivm kerstreces.

correct, vakkundig en terzake.

goed en plezierig

Flexibel waR mogelijk en goed bereikbaar

Telefonistes denken mee bij verzetten van afspraken, vooral lange afspraken is soms uitdaging. Wachttijden zijn nooit lang en zeer tevreden over tandartsen.

Prima tandarts en efficiënte organisatie!

Prima tandarts en efficiënte organisatie. Alles is digitaal te regelen en plannen; telefonisch goed te bereiken.

Jammer

Er zijn foto’s gemaakt ter controle en nu blijken die niet meer helemaal vergoed te worden en zitten er kosten aan. Dat was niet bekend. Ook jammer dat je terug moet komen voor tandsteen en /of een klein gaatje. Niet handig als je werkt. Moet nu 2 keer terugkomen!

Goed maar moest wel lang wachten.

Ik vind het raar dat als ik om 8 uur een afspraak heb vervolgens toch pas een kwartier later wordt geholpen

Uitstekend!

Super goeie planning en altijd open voor een spoedje z.s.m heel blij zeker een aanrader echte tandartsen die weten wat ze doen en daarbij ook voorzichtig handelen om tandvlees irritatie te voorkomen. :)

Weer goed en netjes geholpen.

Mondhygiëniste heeft me heel goed geholpen. Heel erg vriendelijk maar ook heel erg vakkundig. Dankjewel Lisa tot de volgende keer.

Het is goed

Prima en snel geholpen

Afgebroken kies. Prima advies en snel geholpen!

Prima mondzorg

Mondhygiënist, dhr Shahin, is vriendelijk en komt zeer vakbekwaam over. Legt alle handelingen goed uit, werkt goed door, bespreekt op de pc de feitelijke bevindingen en legt ook de nazorg duidelijk uit. Daarnaast hebben we ook een gezellige praat.

Was prima

Implantaat laten plaatsen

Tandarts voltman is op zich goed

Ik had een dubbele afspraak , spalk achter de tanden was kapot en controle. Alleen controle gehad, voor de spalk een nieuwe afspraak moeten maken !!

Goed geholpen

Ik vind de tandarts en assistente erg kundig en ook heel menselijk. Tijdens het inwerken van de verdoving knoopte de assistente een gesprek met mij aan om me op mijn gemak te stellen en af te leiden van de behandeling, dat vond ik erg fijn! De tandarts is vriendelijk en heeft goede uitleg gegeven. Ook bij een complicatie kon ik direct terecht en ben ik goed geholpen. De dames bij de balie zijn ook altijd vriendelijk en behulpzaam!

Op tijd en klantvriendelijk

Perfecte klant bejegening

Hij weer heel goed wie zijn patiënten / klanten zijn en heeft oog voor de mens

Klantvriendelijk en duidelijke uitleg

goede ervaren tandarts

wachttijd was niet lang. voor de rest was alles goed

Zeer vriendelijke en goede services

Inmiddels ben ik meerdere keren door Ine geholpen. De afspraken zijn altijd op tijd en ik wordt vriendelijk ontvangen. Ook worden de handelingen zorgvuldig uitgevoerd samen met een duidelijke uitleg. Ik ben dan ook zeer tevreden met ST Made.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.