Zeer kundig en vriendelijk

Zeer kundig en vriendelijk. Altijd duidelijk vertellen wat ze aan het doen zijn.

Veel aandacht aan ons besteedt. Super.

Heel goed

Ik was heel ontevreden met mijn prothese. Een oud medewerkster van jullie ontmoete ik in breda .die begreep mij gelijk en adviseerde naar jullie te gaan.ik ben zo blij dat ik het gedaan heb .mijn prothese is zo mooi geworden .net of ik mijn oude tanden nog heb .super gedaan bedankt.

Geen opmerkingen

Goed, en lekker dat ik in de avond terecht kan

Snel geholpen met een afspraak

Snel geholpen met een afspraak

Prima ervaring, goed geholpen

Positief

Zeer goede behandeling

Dr. Weber snapte precies wat er aan de hand was en gaf de best mogelijke behandeling.

Extraordinaire ervaringen.

Ik ben onlangs voor de eerste keer behandeld in jullie praktijk en dit was tevens de eerste keer dat ik geen pijn heb ervaren waardoor ik me erg rustig voelde tijdens de behandeling.(dit was ook de eerste keer dat ik me zo rustig voelde bij de tandarts). Mijn complimenten voor de professionele en prettige behandeling.

Netjes en snelle controle

We waren met het hele gezin tegelijk aan de beurt en werden met z’n vieren achter elkaar netjes en snel geholpen.

Snel en prima geholpen

Mijn klacht is prima snel en vakkundig verholpen

Gewoon prettig

Je wordt er fijn en netjes geholpen.

Tevreden.

super

Vragen worden heel goed beantwoordt en vriendelijk beantwoord.

goed geholpen

GOED GEHOLPEN

Prima,vriendelijk. Behandeling duurt lang.

Vriendelijk - legt goed uit! Behandeling duurt door allerlei “obstakels “ lang

Goede tandartsenpraktijk

Al lange tijd bij samenwerkende tandartsen Made en tevreden mee. Woon niet meer in Made maar ga er nog wel naar de tandarts. Gebit steeds weer goed gecheckt en schoongemaakt. Normale prijs voor behandelingen.

Ik was opijn gemak

Fijne ontmoeting, zei wat ze ging doen.

Op tijd aan de beurt, serieus, professioneel

Na telefonisch contact een behandeling afgesproken op dezelfde ochtend. Noodzakelijk omdat een stuk kies was afgebroken. Klus was snel en naar volle tevredenheid geklaard.

Topservice

Gelijk geholpen bij mijn eerste bezoek. En goede adviezen gehad. Ben erg blij dat ik ben overgestapt. Persoonlijke dienstverlening bestaat gelukkig nog

ik ben na tevredenheid geholpen

na tevredenheid geholpen

Niks op aan te merken. Vriendelijke tandarts, doet wat nodig is

Meestal een kort bezoek (controle), maar maakt tanden schoon als het nodig is en neemt een vriendelijke en positieve houding aan.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.