Vriendelijk.snel.

Vriendelijk ontvangen en goed uitgelegd wat er gaat gebeuren

Alles gecheckt en goed schoon gemaakt

Goede behandeling, vriendelijk en correct uitgevoerd. Enige punt van aandacht 13 minuten later aan de beurt: Brabants kwartiertje!?

Ongedwongen sfeer.

Prettig ontvangst en er wordt gezorgd dat je je op je gemak voelt.

een vlotte, nette en klantvriendelijke ontvangst

ik heb alleen de receptie gezien .

een net verzorgde praktijk

voor mij is het de eerste keer .ben goed ontvangen en in de nette praktijk ben ik goed behandeld door tandarts Ine tot de volgende keer

Prima ervaring

Behandeling door mondhygiënist is prima bevallen Geen pijn tijdens en na behandeling wat voorheen meestal wel is.

neutraal

Als ik om 9.00 uur een afspraak heb en ik ben om 9.25 aan de beurt dan vind ik dat slecht. Het is ook een kleine moeite om even te komen zeggen dat het uitloopt.

Maar zeer matig

De plaatsing van implantaten verliep niet zoals op voorhand besproken. De wond bleef maar bloeden. S'avonds naar het nood tandartsen nummer gebeld. Die wilden niet helpen omdat ze geen spullen hadden die verband hadden met implantaten. Dus uiteindelijk midden in de nacht naar de huisartsen post , waar we keurig netjes zijn geholpen.

Netjes en Corret behandelt .

heel goed

Precies

Ze was erg precies. Wel een nieuwe afspraak gemaakt Maar niet via de mail binnen gekomen Ook niet bij ongewenst

Toch even vragen

Als er foto.s gemaakt moeten worden of extra kosten met de controle gemoeid zijn even vragen aan de patiënt.

professioneel

goed.

Vriendelijk en kundig

Vriendelijke ontvangst

Goede ervaring met de tandarts .. Vindt alleen de oudere tandarts assistent.. Nors ... Ik vind dat je wel een praatje mag maken met de patiënt....

Zag er tegenop maar viel alles mee.

Zie boven

Geweldige vakmensen.

Ben heel goed geholpen en de duidelijke uitleg is prettig.

Goed geholpen

het is altijd lente bij de tandartsassistente!

zie hierboven. groet

Prima praktijk met kundige tandartsen

Ben al van het begin bij deze tandartsen altijd goed en kundig behandeld. Bij spoed altijd tijd vrij gemaakt. Zeer tevreden

Correct en vriendelijk. Behandeling tandarts en assistente tot volle tevredenheid.

Prima en vriendelijk geholpen

Controle, verder geen bijzonderheden

Wordt niet naar mijn geluisterd Waardeloze tandarts

Waardeloos wordt je Behandeld respectloos

Super snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen

Goede tandarts

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.