Op tijd en keurige behandeling en vriendelijk

Zie boven

Snel gehandeld!

GEEN KLACHTEN

Mijn klacht is goed behandeld

mijn behandeling moet nog plaats vinden.

oke

oke

Fijn behandeld

Vandaag voir heg eerst bij ern andere tandarts super fijn behandeld

Super, fijne praktijk, geduldig en vriendelijk

Lief, netjes en geduldig. Super! Ik ben een angst patiënt dus geduld was een belangrijke factor! Altijd vriendelijke receptie en ook de assistenten zijn zachtaardig. Mijn tandarts luisterde altijd en legde alles op een duidelijke manier uit. Bedankt voor alles.

Nog geen behandeling gehad

Slechte communicatie met de receptie aangegeven dat ik voor n nieuw gebit kwam maar tandarts wist van niks

TOP

FIJNE BEHANDELING

De controle was eenvoudig.

De controle van een half gebit zou ook de heft moeten kosten.

Vriendelijk en kundig

Mondhygiënist tanden super schoon gemaakt met een bepaalde straal Alle aanslag verdwenen ,vooral aanslag door drinken van koffie en thee

Prima benadering

Duidelijke behandeling

perfect

Al vanaf het begin bij dokter Weber en nog steeds ZEER tevreden

Professioneel en snel geholpen

Duidelijke afspraken waar aan gehouden werd. Goede uitleg tijdens de behandeling en tevreden met het resultaat

netjes behandeld! tandarts was niet aanwezig

Altijd goed hoor

Prima erg vriendelijk

Ik wordt altijd correct behandeld

De afspraak loopt op tijd en je wordt vriendelijk te woord gestaan.

Snel en naar tevredenheid geholpen.

Van binnen komst tot vertrek, iedereen vrolijk en met een lach!!!

niet nodig. goed = goed

Prima praktijk

Aardige mensen

voorbereidend voor plaatsing kroon

prima ervaring, goede tandarts,

Wat ben ik blij met deze tandartspraktijk!

Ik ben hartstikke tevreden over mijn tandarts en de assistente en iedereen in de praktijk. Hele kundige, lieve en vriendelijke mensen. De praktijk is erg netjes en goed bereikbaar.

Rustig bezoek

Het is rustig, op tijd en nette wachtkamer

Klantvriendelijk

Vriendelijk ,fijne behandeling

Goed behandeld

Vriendelijk geen wachttijden.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.