Vlotte en deskundige behandeling

Prima behandeling. Fijne tandarts.

Prima geholpen.

Vragen prima en duidelijk beantwoord. Liep qua tijd van afspraak niet uit.

Vriendelijke behandeling

behandeling met veel goede tips.

Netjes en vlot geholpen!

Altijd goed, vlot en snel geholpen, vaak met een tevredenheid melding van de tandarts.

Zeer nauwkeurige inspectie van het gebit

De tandarts was vriendelijk en gaf steeds uitleg bij haar handelingen. Ze reageerde goed op opmerkingen van mij. Ook over het vervolg kreeg ik duidelijke uitleg.

Snel geholpen en vriendelijk!

Het was een controle, niet lang in de wachtkamer, kreeg complimenten over mijn gebit, en kon weer gaan. Gelukkig!

De tandarts is ons goed bevallen Alleen zou er voor mijn ouders iets meer duidelijkheid mogen zijn,wat ze per bezoek konden verwachten Ze vonden het lang duren,voor ze het echte gebit inkregen Aardig en behulpzaam

Duidelijke uitleg over behandeling

Deskundig

Goeie behandeling

Volgens afspraak

professioneel, klantvriendelijk

De behandeling was bij momenten erg pijnlijk ondanks de verdoving. De behandeling duurde 30 minuten. Gedurende de plaatsing van het implantaat werd de pijn erger en hield aan. Het zou mij zeer geholpen hebben als er meer met mij gesproken was: gaat het nog, of dit gaat echt even pijn doen....of als je dit voelt verdoof ik bij. De brochure was te optimistisch. Alleen kort na aanvang werd even geinformeerd hoe het ging. Gusta James

Prima!

Afspraak maken is eenvoudig via het digitale portaal. De daadwerkelijke afspraak is op de afgesproken tijd. Behandeling correct en vakkundig.

Zeer deskundig, vriendelijk, empatisch. en duidelijk advies.

Zeer deskundig, vriendelijk, empatisch. en duidelijk advies.

Prima en prettige behandeling

Na een korte wachttijd eerst tandsteenverwijdering door de assistente. De tandarts was daarna snel klaar met zijn positieve beoordeling van de toestand van mijn gebit.

TOP

Zoals al 40 jaar vertrouwd

zoals altijd perfect

een vriendelijke ontvangst en behandeling er wordt ook geluisterd en men zegt wat er gedaan wordt.

Goed.

Prettige en vriendelijke omgang met cliënten.

Een prettig bezoek aan de mondhygiëniste

Uiterst vriendelijke medewerkers bij de receptie (Monique) en een mondhygiëniste die haar vak verstaat en uiterst kundig haar behandeling uit voert en goede en duidelijke adviezen geeft..

Ik werd vakkundig en met precisie behandeld

Met angst ging ik naar de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling. Door de vakkundigheid en precisie wist de tandarts mij een uitstekende behandeling te geven. Door de rust die hij me gaf tijdens de behandeling verdween mijn angst.

Prima verlopen.

Kunnen jullie mijn naam alleen goed in jullie systeem zetten? Eline Bosman Jansen

Goed en snel geholpen

Hoef niet lang te wachten. Dan goed en vriendelijk ontvangen en goed geholpen.

Prettig en snel geholpen.

Het was een controle, waarbij (gelukkig) niets aan de hand was. Aanmelden op het scherm is prima, dan hoef je niet te wachten op de assistente. Het woord "Aanmelden" mag wel groter op het scherm, zodat het meer opvalt.

Geheel tevreden.

Keurig op tijd volgens afspraak. Vriendelijke ontvangst.

Goed alles volgens afspraak

Ik had een afspraak, meestal moet je wel wat langer wachten maar nu was het precies op tijd

Werd op de af gesproken tijd geholpen heel fijn

Op tijd en keurige behandeling en vriendelijk

Zie boven

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.