Ik word prima geholpen

Ik word prima geholpen ,goede uitleg en vriendelijke tandarts

zeer goed

snel geholpen

Vlot, verstandig en vriendelijk

Als nieuwe patiënt werd ik professioneel, vriendelijk en vlot behandeld. Heb vertrouwen dat het goed komt!

Super ontspannen tandarts

We komen nog altijd vanuit 's-Hertogenbosch naar Made omdat we het een ontzettend fijne tandarts vinden en ze altijd rustig kijkt en luistert en alle behandelingen goed afstemt. Er is goede communicatie en ruimte voor persoonlijke aandacht.

Vriendelijk

De tandarts en assistent zijn duidelijk

Professioneel team

Mooie praktijk, duidelijke uitleg

Al jaren (meer dan 40 jr) "klant" bij deze tandarts. Tot volle tevredenheid.

Snel en professioneel geholpen

Fijn om een vaste tandarts te hebben, rustig en goede uitleg.

Zoals gebruikelijk

Bijna altijd een positieve ervaring

Behulpzame tandartsassistente en het enige minpuntje is dat ik de tandarts maar één keer per jaar zie,

Noodzakelijk kwaad

De tandarts is voor mij geen fijne plek; zou het nog geen fobie noemen. Ondanks de angst heb twee keer de kaagchirurg gezien voor verstandskiezen, naar de SEH gemoeten voor extractie (zeer rotte kies), en in totaal zo'n 20-30 gaatjes laten vullen. Met deze afspraak incluis kom ik op 3 lifetime bezoeken aan de hygiënist (3 verschillende personen) en 2 daarvan zou ik nog voor al het bovenstaande in drievoud niet overdoen, uitgezonderd de ene dame die mij de keer hiervóór heeft behandeld, haar naam heb ik niet onthouden. Ik breek eerlijk liever mijn arm dan nog een afspraak bij de(ze) hygiënist, maar ik begrijp/hoop dat het nu eenmaal moet.

Professioneel

Informatief & professioneel.

Vulling valt er binnen 24 uur weer uit!

Vulling van tand viel er na 15 jaar uit. Vulling vervangen door een voor nieuwe tandarts- viel er binnen 24 uur weer in zijn geheel uit - zonder dat ik ergens echt op gebeten had. Kreeg als mededeling dat het NU nog garantie was en de volgende keer er een kroon geplaatst zou moeten worden. Het kan m.i. niet zo zijn dat het foutieve werk vd tandarts op deze manier gecommuniceerd wordt aan de klant. Geef gewoon toe dat je fouten gemaakt hebt! Het gaat er niet om dat de vulling niet goed geplaatst is ( om wat voor reden dan ook) alswel de arrogante communicatie hierover.

Correct en goed behandeld

Aardig -kundig -goed uitleggen

Zie onder

Afspraak gemaakt,en gezegd controle,last van gebit,en gaatje. Ze zeiden doen we controle en gebit. Nouuuuuu, na thuiskomst. Een nieuwe afspraak moeten maken, voor gebit,doet tandarts zelf niet,terwijl ze ervan af wisten. Nu weer wk wachten eer we terecht kunnen. Vind dit een heelllll kleine beetje,geen goede service. Het is niet meer zo als jaren terug,met de "oude stempel"tandartsen

Prima: Ontvangst en wachttijd, ontvangst mondhygiënist, persoonlijke benadering, uitleg, contact met stagiaire, afronding. Jammer, dat de heer Shahin niet op de namenlijst staat. Ik ben nu een aantal keren bij hem geweest. ( onbekend maar ingevuld)

Prettige sfeer

Lieve tandarts die rustig blijft en verstand heeft van wat ze doet

Zie boven. Uitstekend.

Tot nu toe prima geholpen.

vriendelijke en profesionele behandeling

zie boven vermelding

Altijd goed!

Persoonlijke behandeling die ik altijd zeer waardeer. Er wordt goed rekening mee gehouden dat ik een onderliggende angst heb voor de tandarts en de mondhygiëniste. Dat waardeer ik enorm!

Niet best

Ik heb veel problemen gehad met mijn prothese hele vieze tanden werden gelijk bruin aanslag er werd weleens gevraagd of ik ze wel eens poetste nu zijn ze opnieuw gepolijst dat verschil is enorm ook bij mijn vrouw precies het zelfde ik denk dat ze dat niet gedaan is de eerste keer ,maar ik krijg wel een rekening daar zijn wij het niet mee eens als we een nieuwe prothese krijgen ga ik er van uit dat het goede kwaliteit is daar heb ik dan mijn twijfels over Vrg jac& Jeanne Vermeulen Prinsenhof 18 Made

Deskundig en zeer vriendelijk

De afspraak tijd klopt

Vriendelijk

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.