Zeer zorgvuldig en fijne medewerkers

zeer snel en goed geholpen met een probleem

IK heb een klikgebit en tijdens het uitnemen in de avonduren van de onderprotese hoorde ik iets kraken. In dit ondergebit zag ik een stukje van het "geraamte" dat in mijn onderkaak is geïmplanteerd, zitten. Kennelijk was dit afgebroken. De volgende ochtend om 08.05 uur gebeld en dezelfde dag, rond 09.00 uur, kon ik al terecht om eea te laten bekijken. na een kort onderzoek bleek dat dit niet direct verholpen kon worden. Er is bij de de tandtechnicus een vervolgafspraak gemaakt. Dit kon pas , mede door vakantie mijnerzijds, pas over geruime tijd,( maanden) Echter, mij s verzekerd dat dit geen kwaad kan en bij problemen kan ik altijd bellen.

Ook handig zelf aanmelden

Keurig tussendoor geholpen met een mankement aan mijn gebit.

Merkte ‘s avonds dat een van de boutjes van mijn klik gebit speling had. ‘s ochtends gebeld en kon nagenoeg gelijk langs komen. Euvel snel verholpen.

Vriendelijk, deskundig personeel.

Mondhyg. Yvonne en tandarts ine mertens zijn heel aardig, bekwaam en leggen alles goed uit bij vragen. Ben zeer tevreden over deze personen.

Is zeer goed.

Wordt altijd netjes, persoonlijk en vriendelijk geholpen.

weer een nieuwe mondhygiënist die weer alles anders wil

Omdat mijn huidige mondhygiëniste met zwangerschapsverlof is heb ik nu weer een andere! Deze gaf aan dat het allemaal niet goed zat. Hebben de anderen niet goed hun werk gedaan of wil deze zijn punt maken door zo te reageren??

Vakkundig en persoonlijk

Vakkundig en persoonlijk

Fijn geholpen

Prettige omgang met alle dienstverleners.

Heel vakkundig

erg tevreden

Snel en grondig

Elke 6 maanden kom ik langs voor controle. Dit wordt grondig gedaan en de assistent is latijd vriendelijk en klaar voor een praatje. Goede controle en ik heb het gevoel dat mijn gebit goed nagekeken wordt en weer klaar is voor de volgende 6 maanden. Deze keer geen gaatjes, maar vaak wel. Ook dat wordt goed opgelost en ik heb er weer vertrouwen in, nadat ik mijn tanden de laatste 10 jaren wel wat verwaarloosd had!

Fijne ervaring

Je wordt als mens geholpen

Gewoon zoals het hoort

Dat staat hier boven

Uitstekend service, vriendelijk personeel.

De angst om weer te gaan is overwonnen, door de goede behandeling van mijn tandarts

Ik ben jaren niet meer naar de tandarts gegaan. Om diverse redenen waar bij de angst een grote rol heeft gespeeld. Langzaam maar zeker werd mijn gebit slechter. Heb toch maar het besluit genomen om te gaan, en tot op dit moment nog geen spijt gehad. De tandarts heeft een behandelplan gemaakt. Ik heb al een paar behandelingen gehad, waar ik zeer tevreden over ben. Met de opmerking alles was pijnloos. Met vriendelijke groet, Hans de Groot

Makkelijk om een afspraak te maken. Afspraak verliep perfect qua tijd. Klantvriendelijk consult.

gewoon n goede no nonsense uitleg.

Mijn ervaring is positief

Werd. Op de afgesproken tijd geroepen.. controle door Tandarts Weber correct gedaan..

Goed voor mij en de kinderen

Kundig, vriendelijk dus prima om elk haf jaar op controle te blijven komen.

Ik ben heel goed geholpen door de mondhygiëniste.

De mondhygiëniste een een hele deskundige en vriendelijke dame.

super goede behandeling

Ik had een losse vulling is super goed behandeld geen enkel moment pijn gevoeld zelfs de verdoving zetten niet gevoeld. ook na de behandeling niks gemerkt dat ik bij de tandarts ben geweest. Zeer tevreden!!

Ben tevreden

Voor mij was het een nieuwe tandarts. Zij was vriendelijk. Zij kon mij goed uitleggen wat er moest gebeuren met mijn gebit.

Goed geholpen tijdens mijn behandeling van Parodontitis. Door Yvonne, zij stelde mij in het begin tot rust, wat mij hielp tijdens de behandeling.

Deskundigheid

Weber is deskundig, vriendelijk en de praktijk ziet er netjes uit. Het is zoals het zijn moet.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.