Keurig geholpen

Nauwkeurig en kundig geholpen

Had pijn aan me gebit en kon gelijk komen super fijn

Super .kon gelijk komen om de pijn te verhelpen

Professioneel

Een professioneel tandarts Weber Door de jaren heen altijd goed en eerlijk zijn vak uitgevoerd .

Ben tevreden over bezoek

Naar aanleiding van mijn bezoek betreft verloren kroon onderzoek gehad en enkele foto’s en advies voor schoonmaken van gebit en vrij snel via mail offerte ontvangen voor plaatsen van nieuwe kroon.

Ik ben best tevreden

Ik ben tevreden

Snelle behandeling

Keurig herstel van gebroken voortand. Tevreden met het resultaat.

Vriendelijk

Goed en fijn geholpen

Fijne tandarts Mertens

Zeer prettig.

Rustig fijne ervaring

Rustig en fijne ervaring snel en professioneel.

Prettig

Tevreden

Ik ben fantastisch geholpen

Ik ben "klant" in Made, door omstandigheden moest ik me melden in Raamsdonksveer. Ik ben heel vriendelijk ontvangen, namen weet ik niet meer, een dame en een heer. Exact op tijd werd ik binnen geroepen. Ik ben behandeld en was heel snel klaar Ik ben met een heel goed gevoel weggegaan. Fijne mensen!

Enorm verschil met de vorige keer

De vorige keer had ik veel pijn bij de mondhygiënist. Lindsey deed het top, en kwam echt met hele fijne tips.

Vlot en deskundig geholpen

waardeloos

Ik kom met een pijnklacht, maar jullie hebben alleen maar gekeken. Pas over een maand (!!!) Gaan jullie er wat aan doen. Het is compleet van den zotte!

Erg tevreden

Op tijd geholpen Arts erg kundig Assistente vaardig en goed op elkaar ingespeeld Enige minpuntje: nieuwe arts die ik niet kende, zij stelde zich niet voor. Gemiste kans vind ik

Vakkundig vriendelijk en duidelijk in wat ze doet

Super vriendelijk en behulpzaam!

Ik had een afspraak bij de implantoloog nodig en die werkt bij verschillende praktijken. S.T. Made heeft het mogelijk gemaakt, dat ik niet tot November hoef te wachten. Ze zetten mij op de wachtlijst en belden prompt op, dat er nu in augustus al een plaatsje vrij kwam. De dame aan de telefoon was super vriendelijk! Ook de implantoloog en de assistentes! Nu nog even wachten, hoe dat het met de implantaten gaat.

Fijne pijnloze behandeling

Al jaren mijn tandarts

Vriendelijk en goed geholpen

Ik werd netjes op tijd, vriendelijk te woord gestaan. Voor en tijdens behandeling werd uitleg gegeven over hoe en wat.

Goede afspraak in tijd en praktijk

Zeer goede tandarts heeft mij behandelt zonder pijn. Ik kan niet zeggen wie mij behandeld heeft., Maar ik vond ze heel kundig.

Prima behandeld door mevr. Mertens.

Keurig op tijd en duidelijke uitleg.

Fijne tandarts en assistenten!

Nadat s’avonds een deel ven mn kies stuk ging kon ik de volgende ochtend gelijk terecht! Een fijne praktijk en kundige tandarts en assistenten!

Korte wachttijd.

3 minuten na afgesproken tijd (8.30 uur ) werd ik ontvangen. Om enkele minuten voor 09.00 uur klaar. 6 blokken van 5 minuten worden in rekening gebracht. Enigszins beetje discutabel(?) Behandeling was oké met goede tip.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.