een goed contact

Met het ouder wordt het steeds meer opzien om naar de tandarts te gaan. De tanden worden brozer . Ik wordt goed opgevangen met een geruststellend praatje door de tandarts en de assistente.

Snelle afspraak op de zelfde dag

S' morgens gebeld kon nog voor de middag terecht, de behandeling was pijnloos een wortelkanaal behandeling.

Fijne controlle met 2 kinderen

Hele fijne en goede controlle met 2 kleine kinderen. Zo blijft het voor ze leuk

Prima ervaring bij de mondhygiëniste

Accuraat en vakkundig heeft de mondhygiëniste mijn gebit weer laten stralen

Vlot, deskundig en vriendelijk geholpen

Zie boven

Prima!

Goed geholpengoed geholpen met goede uitleg voor vervolgbehandeling

Goeg

Fijne praktijk

Fijne praktijk vriendelijk en goede behandeling.

Altijd goed geholpen

Altijd fijn dat er geluisterd wordt omdat ik niet helemaal plat kan liggen , mag ik het zelf aangeven .

Vriendelijk en snel geholpen

Goede uitleg van wat er gaat gebeuren

Snelle afspraak, prettige vriendelijke behandeling.

Uitstekend (zoals ik gewend ben)

Ik ben er geen liefhebber van om naar de tandarts te gaan, maar bij Coen Weber weet ik dat ik in goede handen ben.

Alleen maar lof

Alleen maar lof zeer vakkundig en rustig behandeld

Praktijk ziet er netjes uit en personeel is er ook vriendelijk

Fijne praktijk om te komen, personeel is er vriendelijk. Aanmelden bij de balie gaat via een scherm, makkelijk. Tandarts kwam al snel, waardoor ik zo weer klaar was met controle.

Prima behandeling...maar hoop bijwerkingen

Fijne praktijk.

Ben zeer tevreden over de tandarts Mertens, vind het erg fijn hoe ze te werk gaat!

Fantastisch geholpen en erg blij met het resultaat. Mooie kronen gehad.

Helemaal keurig.

Vriendelijk en keurig op tijd volgens afspraak.

Zeer goed.

Receptionistes heel bekwaam en vriendelijk. Altijd behulpzaam in het voorzien van informatie en afspraken maken. Mondhygieniste Cristel is heel vriendelijk en legt alles precies uit wat ze doet. Blij mee.

Fijne omgeving en vriendelijke mensen, TOP.

Fijne ruime omgeving, je wordt vriendelijke benaderd zowel aan de balie of tijdens de behandeling. Perfect.

Dit was mijn eerste keer bij U .

Goede ervaring

Op de afgesproken tijd geholpen, dat vond ik fijn!

Vandaag Tandarts Voltman en Angela mondhygiëne Twee super lieve dames!

fijne behandeling, rustig en rusgevend

tandarts was heel rustig en deed zijn werk precies, assistente gaf precies aan wat er ging gebeuren, wat ik heel fijn en rustgevend vond.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.