Snel en vakkundig

Reparatie goed uitgevoerd

top

top

Vriendelijk en klantgericht

Goede adviezen. Persoonlijke benadering. Flexibel.

Erg lange wachttijd die met mijn afspraak ingehaald moest worden

Ik heb meer dan een half uur zitten wachten. Mijn afspraak liep blijkbaar flink uit, maar hier werd ik niet over geinformeerd toen ik binnenkwam. Erg vervelend, aangezien je netjes een afspraak maakt op een bepaald tijdstip. Mijn eigen afspraak was na 2 minuten voorbij. Even rondkijken met een spiegeltje en klaar. Hierdoor kreeg ik erg het gevoel dat ik een klant was waarbij de verloren tijd ingehaald moest worden. Iemand waar niet erg serieus naar werd gekeken.

De behandeling begon keurig op tijd, ik wordt goed geinformeerd en ik voel me echt in goede handen. De behandeling verloopt goed en de arst en assistente zijn vriendelijk, kundig en duidelijk.

Heel goed

Extra foto gemaakt door tandarts Mertens, tijdens mijn afspraak bij mondhygiëniste Verbeek. (mijn tandarts is in Oosterhout) Ik overweeg nu om helemaal over te stappen naar jullie praktijk.

Keurig geholpen

Goed geholpen. Hygiëne keurig en geen pijn gehad

Zo snel en goed geholpen

Prima!

Korte wachttijden en prima uitleg

Vriendelijk personeel

Ondanks dat ik uiteindelijk doorverwezen moest worden en mijn behandeling veel langer duurde dan gepland was er totaal geen haast bij de behandeling en waren de tandartsen en assistentes gewoon heel vriendelijk.

professioneel

Een vulling was er met Kerst uit geklapt. Jullie waren gesloten tot en met 4 januari 2026. De doorverwijzing naar een externe noodopvang was ondermaats. Heb jullie daarover een mail gestuurd. Op jullie eerste werkdag in het nieuwe jaar kon ik meteen terecht bij een invalkracht voor Koen Weber; jonge arts (Cézanne) maar kwam wel deskundig en vaardig over.

Prima behandeld door tandarts en ortho.

Alles oke

Prettig en zorgvuldig

Erg prettig m.b.t. communicatie en mijn gebit werd zorgvuldig nagekeken.

heel vriendelijk geholpen

Geen pijn gehad tijdens en na mijn behandeling. Duidelijke uitleg wat ze gingen doen!!!!

Goed en behandeld.

ik denk goede tandartsen

goede comunicatie en bij tandpijn word meestal snel opgelost naar mogenlijkheid

Goed.

Een vriendelijke,rust uitstralende en goed uitleggende tandarts. Die jou zelf de keuze voorlegt.

goed gegaan

was goed gegaan werd vriendendelijk en corect behandeld

Zoals al vele jaren: positief

Mooie praktijk, vriendelijke medewerkers en professionele vaste tandarts. Mijn vaste arts, dr. Weber, was geblesseerd en werd uitstekend vervangen.

Zeer vriendelijk

Snel en goed geholpen

Al 46 jaar bij deze praktijk en dat doe je niet als je ontevrden bent ;-)

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst, ik voelde op mijn gemak en werd zeer goed geholpen door Louise. Dankjewel en fijne feestdagen!

Goede en vriendelijke behandeling

Aangenaam en deskundig

blijf zo doorgaan

Vertellen duidelijk wat ze gaan doen. Had alleen dit keer een nieuwe als tandarts en de naam werd niet genoemd.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.