Fijne en vriendelijke zorg

Vriendelijk en goede zorg

Snelle detail controlle en prettig contact

Het maken van de afspraak was erg makkelijk en flexibel qua tijden. De controle was snel en eenvoudig. De tandarts beschreef in detail wat ze zag en gaf uitleg.

Gaatje vullen

Afspraak was op tijd, gaatje vullen werd kundig uitgevoerd.

vakkundig vriendelijk behulpzaam

de tandarts en de assistente waren vriendelijk vakkundig en behulpzaam.

Goede verzorging

Goed advies.í

Tevreden

Ik heb goed ervaring, tijdens behandeling kreeg voldoende informatie ik ben erg tevreden

Niet lang wachten. Tandarts is toch altijd een ding!!!!

Gewoon niet goed

Nieuwe mondhygenist,communicatie slecht, Leg me niet te plat neer want ik heb evenwichtige orgaan duizelingen, Mevr zei,kan niet platter heb het ook in mijn rug. Tanndstoker uitleg was er ook niet bij. Je kan me beter bellen!

Uitstekend snel en goed

Ik kon al heel snel langs komen en dan wel heel snel werd gelijk binnen geroepen zoals afgesproken en mijn tand is weer heel netjes gemaakt ben heel tevreden met mijn tandarts TOP

ben goed verzorgd

ik werd goed geholpen

Rustig, goede uitleg kundig

Prettig behandeld

Comfortabel

Wij (mijn zoontje en ik) zijn erg op ons gemak, en ze zorgt voor een “bijna” pijnloze behandeling :)

Was weer een prima controle

Ik ben geen held en daar wordt wel rekening mee gehouden. Mijn dochter kreeg tips.

Vriendelijke, kundige tandarts!

Vriendelijke, kundige tandarts!

Vakkundig

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijke mensen

Wordt altijd netjes ontvangen en geholpen

Kirt bezoek met leuke assistenten en een tevrede tandarts

Het was een kort bezoek ( contrle) een leuke vriendelijke assistente. En de tandarts was zeer tevrede, dus ik ook.

Oke

Uiterst vakkundig behandeld

Ik had er eigenlijk geen zin in om twee kiezen te laten trekken. Foto’s en toelichting door tandarts Weber gaven de noodzaak aan. De extractie is zeer vakkundig uitgevoerd: goede verdoving, trekken en een wond gehecht.Getrokken kiezen bekeken met uitleg. A4-tje met info mee; duidelijk geen biertje vandaag! Na uitwerking van de verdoving heb ik geen pijn gehad, geen nabloeding. 3 dagen later is het al goed geheeld. Samenvattend ben uiterst vakkundig behandeld door tandarts Weber en zijn assistente.

Top tandarts!

'S morgens gebeld ivm gevoelige kies. Kon dezelfde dag nog komen. Er bleek een stuk glazuur uit mijn kies verdwenen. Door tandarts Ine Mertens netjes gerepareerd waarna ik geen klachten meer had.

Prima geholpen

Positief

Gewoon goede zorg.

Tandsteen verwijderd, veel minder pijnlijk dan voorheen. Ziet er weer prima uit.

Goed, alleen voor controle geweest.

Fijn geholpen een minpunt zit in een rolstoel ik kan niet alleen binnen komen

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.