Snel,vriendelijk en vakkundig geholpen. Zoals altijd. Top team

Vlot en goed geholpen

Direct op tijd geholpen, aardig en netjes. Wetende wat aan de hand was. Ik stond ook zo weer buiten.

Prima geholpen,

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Wij vonden het fijn om samen op controle te komen

Om een afspraak te maken per mail was alles zo geregeld helemaal top.

Behandeling was weer uitstekend

Wat langer moeten wachten dan normaal. Kan gebeuren!

behulpzaam

goed geholpen. Vriendelijk

Gewoon goede tandartsen praktijk

Gewoon no nonsense consulten

Verder ok .

Kennis gemaakt met de mondhygiënist, goed verlopen alleen jammer dat een stage medewerker het dan niet zo goed afwerkt . Volgens mij heeft hij hierbij nog begeleiding nodig

Professioneel behandeling & actie

Gevolgen van behandeling gelijk behandeld!!

Ik ben goed geholpen

Nauwkeurig naar mijn gebit gekeken en een juiste beslissing genomen. Ik ben tevreden. Het is mijn allereerste kennismaking.

TOP

Zeer professioneel

Ik ben dik tevreden

Altijd goed behandeld. En gezellig. Al meer dan veertig jaar door Coen Weber.

Het was voor mij en mijn man een nieuwe tandarts die bij ons een zeer goede indruk heeft achtergelaten. Vriendelijk en vakkundig.

vriendelijk, ter zake en goed

als boven

Goede ontvangst met een gezellig praatje.

Vriendelijk, deskundig

Fijn bezoek. En snel weer weg..

Fijn dat het met de afspraak bij de mondhygienist gecombineerd kan worden.

Jammer dat ik deze keer eerst terug naar de wachtkamer moest. Heel fijn als alles in 1 stoel kan. Misschien volgende keer weer :-)

Goed en vertrouwd

Zie bovenstaande

Vriendelijk met goede uitleg weer pijnloos geholpen.

Vriendelijk met goede uitleg weer pijnloos geholpen.

Tevreden en zelfs mijn angst is minder

Altijd bang voor de tandarts. Ik stelde het maken van afspraken vaak uit, maar sinds een aantal jaren weet ik wat ik te verwachten heb. Nu controle en toch weer een stukje vulling dat eruit gevallen was. Dat hebben ze weer snel gemaakt en ik weer tevreden naar volgend jaar!

Gebit weer top in orde.

Was weer fijne ervaring en ook nodig.

snel en goed geholpen door tandarts en mondhygiënist

Fijn dat de afspraken achter elkaar gepland kunnen worden, als je fulltime werkt is dit een uitkomt

Prima tevreden

Prima tevreden

Prettig

Rustig geholpen.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.