Effectieve en gestroomlijnde service.

Hoefde nauwelijks te wachten ook al moest er gewerkt worden met een vervangende tandsarts.

Goed, maar heel veel napijn

Tandarts was opgeroepen op vrijdag voor kerst voor alle noodgevallen. Heel veel dank dat dit mogelijk was. Wortelkanaalbehandeling gehad, prima verlopen. Alleen daarna heel veel napijn, tot nu toe. Heb spoedtandarts moeten belen over advies pijnmedicatie. Dat heb ik niet tijdens consult grkregen. Dat is jammer.

Fijne praktijk

Onze tandarts gevolgd toen hij uit de praktijk in Oosterhout vertrok naar Made. Geen moment spijt van gehad.

Ik moest even wennen aan de nieuwe mondhygiënist

Gewoon goed

Altijd dezelfde tandarts……daar weer ik van dat het goed is

ben goed en vriendelijk behandeld

Kundigheid van de mondhygiëniste

Indruk tandarts niet te veel tijd had, was daartegen de mondhygiëniste klantvriendelijk en had de tijd voor de behandeling. Jammer, dat ze de tandartsenpraktijk gaat verlaten.

De ervaring was super

Mooie moderne praktijk met deskundige en vriendelijke medewerkers

Ben al vele jaren onder controle bij de praktijk en heb daar hele goede ervaringen mee. Er wordt zorgvuldig gehandeld en daar waar nodig goede adviezen gegeven. Ook eventuele behandelingen worden tot tevredenheid uitgevoerd. Het contact met de artsen en assistenten is zeer professioneel en menselijk.

vriendelijkheid

Korte wachttijd. En assistente en tandarts waren erg vriendelijk. Dat is weleens anders geweest. Maar gisteren als zeer prettig ervaren.

Zoals altijd , super !

Noodgeval ! Op Zondagavond "verloor " ik een stuk van mijn hoektand...Maandagmorgen kreeg ik meteen de kans om te komen ! Probleem werd ook gelijk aangepakt en in het nieuwe jaar afgewerkt !

Prettige ontvangst en behandeling

Zowel de mondhygiënist als de tandarts een "prettige" behandeling gehad

Geduldig en professioneel

Zowel bij tandarts als orthodontist worden we vriendelijk ontvangen. Goede communicatie en duidelijke uitleg.

Vakkundig

Altijd snel een afspraak en goed geregeld

was een prettig bezoek

vriendelijk en toegangkelijk

de behandeling was zeer goed

Goede behandeling

Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg en snelle behandeling

blijft spanend

ik word al tijd fijn geholpen maar blijf het toch altijd fijn vinden als ik er van af ben

Op zich prima

Het loopt wel vaak uit. Wordt meestal pas 20 tot 30 minuten later binnen geroepen dan tijd van afspraak.

Uitstekende ervaring

Omdat mijn eigen tandarts in dezelfde praktijk niet beschikbaar was en ik voor het weekend toch graag even zekerheid wilde hebben of er een behandeling nodig was, had ik voor het eerst met deze tandarts te maken. De kennismaking verliep heel prettig en na een professionele inspectie van mijn gebit en een foto kon ze mij geruststellen; de klachten kwamen voort uit een pas doorgemaakte verkoudheid en er was op tandheelkundig gebied niets bijzonders aan de hand.

Vlot en netjes behandeld echt met een lach

Heel goed

Altijd met zin

Kom al meer dan 40 jaar bij Dhr Weber. Eigenlijk was hij pas begonnen in die tijd En ben nog steeds tevreden

Vriendelijke en prima verzorging

Op tijd vlot en vriendelijk

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.