Ik belde op en kon gelijk terecht Helemaal top!

Fijne praktijk, fijne medewerkers

Altijd snel geholpen door professionele medewerkers.

Fijne en snel geholpen

Altijd Vriendelijke Coen Weber heeft fijn en goed geholpen.

Ontvangst en behandeling waren prima

Zoals gewoonlijk verliep alles volgens afspraak en zoals verwacht

grondige behandeling mondhygiene

het maken van een röntgen foto van de onderkaak was erg pijnlijk. Kan dat niet anders. In de afspraak staat niet met welke behandelaar ik een afspraak heb. In de evaluatie vragen jullie er wel naar. Dus of de vraag niet stellen of de naam vermelden

goed.

goed,

Vriendelijk personeel

Bij mijn eerste controle beurt duidelijke uitleg wat er gedaan moest worden.

prima geholpen

mijn bezoek was vlot, alles was goed en even nagepraat over het vlossen.

Prima en snel geholpen.

Zie boven.

Tandarts super. Mondhygiënist : mwah.

Tandarts prima. De mondhygiënist ,daar moet ik wel aan wennen want was erg tevreden over Yvonne.

PRIMA

Heel keurige artsen.....

Mega tevreden!

Ik had dinsdag avond een mailtje gestuurd en kon woensdag middag gelijk worden geholpen! Super lieve tandarts en heb helemaal geen napijn gehad en mijn kiezen zien er weer super netjes uit!

Ik kom pas 2 jaar bij jullie. Voorheen kwam ik circa 30 jaar hiervoor in Breda, maar die tandarts is met pensioen

redelijk teverden

redelijk tevreden

Goede praktijk

Goede tandartsen en een goede klantvriendelijke receptie.

Gewoon goed

Gewoon tevreden. Fijne behandeling.

Zo als altijd. Goed.

Zoals altijd Goed

Dat ik vanwege evenwichtsorgaan niet plat kan liggen, en tandarts Weber hier goed rekening mee houd. En ik rechterop mag zitten voor behandeling. Superblij mee,om toch zo de mogelijkheid te krijgen naar de tandarts te gaan.

Goede zorg.

Heel goed

Hele fijne mondhygieniste. Houd zeker rekening mee met de gevoelige tanden.. goede tandarts.

Heb geen enkel punt van kritiek.

Alle contacten met receptioniste, mondhygiëniste en tandarts zijn efficiënt en aangenaam. Er wordt voldoende tijd aan mij besteed in een prettige ambiance.

correct behandeld

Mondhygiëniste vakkundig, vriendelijk Tandarts zoals altijd vakkundig en aardig

Fijne ontvangst en een goede behandeling zowel van Mondhygiëniste als tandarts.

Goede tandarts praktijk

Fijn geholpen

Fijne en duidelijke communicatie.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.