Goede afspraken en juiste behandeling

Fijne en vriendelijke behandelaars!

Prima geholpen bij klachten

Telefonisch contact verliep gordijnen Ik kon dezelfde ochtend nog komen

Zoals gewoonlijk "perfect "

Ben cliënt bij dokter Weber en daar ben ik zeer tevreden over. Ik ben doordat ik spoed had geholpen door dokter Wasim en zijn assistente, ook deze 2 mensen een dikke 10 zeker een aanwinst voor de praktijk . Donderdag voor dat ik op vakantie moest kreeg ik last van mijn kies en ik mocht gelijk komen en werd keurig netjes geholpen, das toch geweldig. Heel er bedankt voor jullie lieve en goede hulp

Prima team, alles wordt goed uitgelegd.

Wachttijd is kort, dat is ook fijn. Tandarts legt goed uit als er iets niet goed is, wat er aan de hand is.

geen wachttijden

Correct en vriendelijk personeel Wachtkamer is altijd netjes

Prima geholpen

Zeer tevreden over I. Meetens. Niet tevreden over sommige assistentes die de blokjes vastzetten. Ze gaan erg vaak los. Ligt er heel erg aan wie het maakt.

Goede tandarts.

Gewoon goed.

Goed en behulpzaam

Vanaf binnenkomst ben ik goed behandeld, netjes te woord gestaan en binnen in de behandelkamer ook. Daarna de afspraak maken was ook zo geregeld en netjes gedaan.

Een fijne tandarts!

Ik had een stukje van mijn tand. Mijn tandarts zat vol, en toen kreeg ik een andere! Deze was heel fijn, zei alles wat hij ging doen. Mocht zelfs meebeslissen met welke kleur hij het ging vullen. Hij was top!!

Kundig, vriendelijk, snel

Geen vaste tandarts, assistente of mondhygieniste, wel samenwerkend want het is altijd kundig, vriendelijk en snel. Ik ga 2x per jaar zonder buikpijn naar de tandarts toe.

heel goed

PRIMA

Prettig

Fijne tandart praktijk

Heel goed

Als heel prettig.

Deskundig en vaardige behandeling

Onze gewaardeerde tandarts Coen Weber was weer snel en deskundig en adequaat bezig, plezier in zijn mooie vak! Met vertrouwen naar de volgende controle.

Geen wachttijd, vriendelijk, duidelijk, snel werkend, weet alleen niet haar naam, niet voor gesteld

Ok

Geen op of aanmerking

Goed gereageerd/gehandeld op de ontstane situatie.

Fijne persoonlijke benadering

Bij Coed kom ik al mijn halve leven en is een fijne tandarts met veel ervaring

Professioneel en vakkundig

Zie bovenstaand

Geweldig team stelt je gerust als je bang bent

Goed team geduldig en zeer kundig

Gewoon een heel tevreden patiënt!

Het " voelt" goed bij deze tandartspraktijk...en zo hoort het ook te zijn !

Ik ben geen ervaren tandarts en ik lever geen foutloos werk af.

Een klein stukje van mijn tand is afgebroken, niet goed gerepareerd en mijn tandvlees is een beetje ontstoken. Ik ben er helemaal niet blij mee.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.