Ik wordt altijd goed behandeld

Ben heel tevreden

Een hele fijne en goede ervaring

Ik kom hier al heel veel jaren, en het bevalt me prima. Tandarts Weber kom ik altijd, hele fijne en goede tandarts. Mondhygiëniste is soms verschillend, maar altijd goed en geven ook altijd tips en aanwijzingen om mijn tanden goed te onderhouden, met advies van gebruik van tandenstokers. Afgelopen keer was het mis gegaan, Weber zou de halfjaarlijkse controle doen na de Mondhygiëniste, maar helaas die afspraak stond er helaas niet in. Weber had helaas geen tijd meer maar een andere vrouwelijke tandarts wel, die heeft de controle gedaan en dit was dus heel erg fijn anders moest ik een nieuwe afspraak hiervoor maken.

goede en vriendelijke dienstverlening

Je wordt altijd in een prettige sfeer ontvangen, wordt tijdig geholpen en je wordt t.a.v. de behandeling goed geïnformeerd.

ok

Vriendelijk en goede verzorging .

Goed.

Goede ervaring. Fijne mensen.

Adekwate, vriendelijke en professionele begeleiding

Weliswaar een verschoven afspraak, maar alles in hoed overleg. Zeer vriendelijke bejegening en behandeling door zowel mondhygieniste Esmée als tandarts Louise

zorgvuldig en zorgzaam

Fijne praktijk, van intake tot en met behandeling. Alles verloopt soepel, snel en gemakkelijk. Tijdens de behandeling wordt je betrokken en geïnformeerd over wat er gebeurd.

Altijd netjes en goed behandeld

Ik ben tijdens mijn bezoek aan tandarts en mondhygiënist goed en professioneel behandeld.

Gewoon zoals het hoort

Bezoek aan samenwerkende tandarts verliep precies zoals je zou verwachten. Vriendelijke ontvangst, op tijd binnengeroepen voor de behandeling. Deskundige medewerkers.

Wij zijn altijd erg tevreden

Fijne tandarts, kan goed met kinderen om gaan.

alles prima !!

altijd een genoegen om bij jullie te komen voor inspectie en onderhoud !!

ontspannen

Nette ontvangst goede behandeling

waren positief

de mondhygiënist die mee behandelt heeft was er vriendelijk en gaf je een ontspannen gevoel toppertje

helemaal prima

Heel goed

na jaren nog steeds teveden

Uitstekende tandarts

Bij deze praktijk krijg altijd een goede behandeling en eerlijk advies.

Goed en op tijd

Van controle afspraak tot nabehandeling goed geregeld

Nauwelijks wachttijd Vriendelijke behandeling

Fijn

Goed geholpen. Zeer accuraat. Vriendelijk

alles ging goed netjes en vriendelijke mensen .

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.