Correcte behandeling

Altijd vriendelijk geholpen

Goede en snelle mogelijkheid voor spoed behandeling.

Op maandag bellen, en dinsdag terecht kunnen omdat er een stuk van mijn was afgebroken. Dat vond ik erg fijn, perfecte service.

Heel goed

Prima behandeling en goede uitleg erg vriendelijk

Heel vriendelijk

Ik vind dat je professioneel wordt behandeld En het voor naamste voor mij is vriendelijk

Vriendelijk correct op tijd

Al 50 jaar cliënt en heb nog geen kunstgebit

Ik ben zeer tevreden over tandarts mevr. Thijsen

Mevr Thijsen straalt rust uit, is een prettige persoon in de omgang, en ze verzorgt mijn gebit prima!

goed behandeld en vriendelijk

goed en vriendelijk behandeld door de mondhygiëniste

Vriendelijk, deskundig

Het was een fijn bezoek. Vriendelijke arts en assistente. We zijn deskundig geholpen.

Nadat een kies was afgebroken contact opgenomen met tandartsenpraktijk. Na vriendelijk te woord te zijn gestaan een afspraak gemaakt voor behandeling 2 dagen later. Na uurtje teruggebeld door praktijk dat een afspraak voor de volgende ochtend was geannuleerd, of dat dit in mijn agenda past. Dat noem ik nog eens service en betrokkenheid. Top

Al jaren een vakkundige tandarts

Ik kom al vanaf de start bij deze praktijk. Nooit enige aanleiding gehad om ergens anders te gaan kijken.

Laks, nonchalant

Facturen zijn ze laat mee. Kouwe omgang met patiënten

Goed en snel geholpen.

halfjaarlijkse controle

Fijn en snel geholpen

Altijd vakkundig en vol vertrouwen

Sinds ik hier kom wordt ik altijd vriendelijk en vakkundig behandeld. Voorheen was ik altijd ‘bang’ voor de tandarts, maar sinds ik bij de tandarts in Made kom heb ik daar geen last meer van.

Uitstekend behandeld en op een rustige manier wat fijn is.

Eerste keer voor ons op een nieuwe locatie. De dames waren heel rustig/ontspannen tijdens het werk en legde onze vragen goed uit.

Super goed.

We worden altijd super snel en vriendelijk geholpen.

Goede en fijne behandeling

Het was een goede maar ook fijne behandeling door de mondhygieniste. Duidelijke uitleg wat er allemaal geddan werd. En advies achteraf om gebid te verbeteren.

Goede Tandart

Afspraak bij tandarts Weber hele fijne man geeft goede uitleg en adviezen

Snelle behandeling, vriendelijke en professionele tandartsen

Zeer efficiënt: controle, röntgenfoto, reiniging en vulling van het gaatje in maar één bezoek.

Prima en op tijd

Halfjaarlijks controle en ook nog mondhygiënist direct daarna

Uitstekend; al 40 jaar

Kundig en klantvriendelijk

Kundig en klantvriendelijk

Zeer tevreden over de behandeling

Ik had een probleem met een kies die zeer goed is verholpen. Mijn dank daarvoor.

Altijd vakkundig, zeker van zijn zaak en geen onnodige adviezen of behandelingen.

Tandarts Weber bevalt mij zeer goed. Mijn vrouw is vorige maand ook patiënt geworden op mijn aanbeveling.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.