Een snelle en soepele ervaring.

Er werd snel en adequaat gehandeld, alles was goed dus weinig op de afspraak aan te melden. Scherpe randjes van m'n spalkje zijn goed weggehaald.

Fijne tandarts en assistente

Tandarts Weber is de beste tandarts die bestaat! Wanneer die stopt met werken, weet ik niet of ik nog naar de tandarts wil… Al meer dan 40 jaar!

Geen vervelende dingen en wist wat ze moest doen

zeer correct

vertrouwd

Alles was weer prima in orde

Klantvriendelijk en goed geholpen

Te duur

Ik denk een foutje nog geen 5 a 8 minuten in de stoel te hebben gelegen €45,00 voor een jaarlijkse controle klopt toch niks van

Nu prima

Bij mijn vorig bezoek veel last gehad van een ontstoken kaak. Dit medegedeeld met het verzoek nu wat voorzichtiger.

Vriendelijk

Vriendelijk personeel en snel geholpen

Goede ervaring

Werkt bijzonder netjes zonder veel pijn.

Heel fijn behandeld met goed advies

Heel goed en vriendelijk en kundig

Correct

Konden snel terecht en goed behandeld

Vriendelijk behandeld

Vriendelijke behandeling door de tandarts

Snelle maar accurate controle

Snelle maar accurate controle. Uitleg over botresten na het trekken van kies.

Was erg bang voor de wortelkanaal behandeling paar x afgebeld, Maar echt niks van gevoeld

Spoedtandarts niet aanbevolen

Mijn zoon had 3 gebroken tanden op vakantie gekregen. Ik belde vanuit het vakantieadres al, voor een afspraak zodat het beoordeeld en evt gemaakt kon worden voordat hij weer op vakantie zou gaan. Kon niet, moesten dus 3 weken wachten om vervolgens eerst een controle te moeten krijgen voordat er uberhaupt iets gedaan kon worden. Er was niet verteld dat een spoedtandarts ook mogelijk was, dit hebben we zelf uitgezocht. Gelukkig is hij daar goed geholpen maar vond de service bij onze onze eigen praktijk dus teleurstellend. Het kwam over als commercieel beter worden ipv meedenken met een vaste klant.

Heel verdrietig en teleurgesteld

Al verschillende malen aangegeven dat de rekening naar de verkeerde persoon wordt gestuurd. Zowel telefonisch als aan de balie doorgegeven. Elke keer wordt er gezegd dat de rekening ditmaal wel naar het juiste mailadres gestuurd word. Maar nee hoor...... grrrr

Fijne ervaring met deze tandarts, verwijzing naar de mondhygiënist. Daar zag ik erg tegen op, maar verliep erg prettig en geheel pijnloos. Tandsteen onder mijn tandvlees verwijderd.

Goede respons / adequate behandeling

Prettig contact met receptie en adequate behandeling van artsen en assistenten.

Goed.

Goed.

Goed geholpen!

De controle duurde maar 5 minuten waarbij een losrakende vulling is geconstateerd waarvoor een volgende afspraak is gemaakt. Daar was verder niets mis mee, maar als voor 5 minuten een bedrag in rekening wordt gebracht zoals voorheen bij mij het geval was dan is dit best wel duur!

een hele fijne mondhygienste

doet heel goed haar werk

Prima tandarts

Altijd duidelijke uitleg, vriendelijk en deskundig.

Deskundig

Zoals altijd, zeer vriendelijk en deskundig geholpen.. altijd duidelijk uitleg.

Ga nooit graag naar de tandarts, maar wij worden altijd heel relaxed geholpen, dat verzacht de “pijn

Altijd prima, van planning tot aan de tandarts.

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.