Heel goed

Ik werd heel goed geholpen door Kristel. Mijn voortanden zitten los en ze heeft heel zorgvuldig tandsteen weg gehaald erg zo schoon gemaakt dat mijn tandvlees meteen zichtbaar minder tijd was. Dankjewel

Fijne persoonlijke benadering en ruim voldoende uitleg van de behandeling en de consequenties

Vertrouwd en persoonlijk prettig

Professioneel en rustig geholpen.

Nemen de tijd voor je, prettige omgeving, vakkundig, Mondhygiënist en tandarts helpen je terwijl je in dezelfde stoel blijft zitten. Dus geen extra wachttijd. Erg prettig. Ook bij de receptie snelle afhandeling.

Ik ben van moolhuisen naar samenwerkende tandartsen gegaan,en 2x p jaar

Ik ben van de week voor een spoedje geweest,heb gevraagd doe gelijk controle,werd niet gedaan omdat ik over 6 weken gepland staat,jammer.

Heel tevreden

Kom altijd met mijn vader naar jullie praktijk. Worden altijd goed geholpen door mevr. Voltman. En de vriendelijke mensen achter de balie verdienen ook een compliment.

Goede ontvangst en behandeling

Fijn

Snel en op tijd geholpen

Korte wachttijd en snel geholpen

Ik heb niet lang hoeven wachten en werd snel geholpen door de tandarts. Tandarts en assistente waren vriendelijk, is altijd fijn als je al zolang bij jullie komt.

Zeer kundig heel blij met deze praktijk.

Ine Mertens is zeer kundig en ook gewoon een vriendelijk persoon.

goed geholpen

goed en correct geholpen.

Zeer plezierig geholpen!

Zowel de mondhygiëniste alsook de tandarts zijn zeer positief bij mij over gek9men, rustig en ook door de uitleg op mijn vragen!

Vriendelijk en professioneel.

Er wordt altijd goed overlegd en meegedacht. Vakkundig en correct.

Deskundig en vriendelijk

Je krijgt altijd goede uitleg met wat ze gaan doen

Professioneel

Zeer vriendelijk, neemt de tijd en kundig.

Prima geholpen

Alles weer grondig gecheckt

Goed geholpen

Prima geholpen door de mondhygiënist.

Prima geholpen door de mondhygiënist.

Goed , netjes en vriendelijk

Ik ben vriendelijk en netjes behandeld Heb goede en duidelijke uitleg gekregen om te starten met een gebitsprothese en mijn behandeling is zeer netjes verlopen Maar ik had het ook niet anders verwacht als je al zo lang klant ben bij tandarts Weber Mijn dank hiervoor

Hele fijne praktijk met oog voor de patient.

Door een ongepland bezoek ben ik inmiddels 3 jaar bij deze praktijk zowel bij de tandarts als mondhygieniste. Ik wordt altijd erg goed geholpen en er wordt ook qua afspraaktijden goed meegedacht. Ook konden ze bepaalde zaken voor elkaar krijgen die elders niet mogelijk waren. Mijn gebit is er enorm op vooruit gegaan. Ondanks verhuizing en de verre reistijd blijf ik hier komen.

Professioneel en aandacht voor de klant

Professionele zorg, snel en efficiënt (wij worden altijd op tijd geholpen!) en aandacht voor de klant (niet gehaast als we binnen zijn). Een fijne, nette praktijk met vriendelijke mensen!

Goed , stellen patiënten gerust

Heel positief

Mogelijkheid om snel een afspraak te maken ervaar ik als heel positief. Vriendelijk/meedenken en behulpzaam.

Netjes dat het kleine beetje tandsteen verwijderen bij de controlebeurt niet in rekening is gebracht.

Tevreden

Ik kom al jaren in deze praktijk en mij kinderen en ik zijn zeer tevreden.

Super geholpen

Ik kon erg snel worden geholpen na afbreken van kies. Prima geholpen!

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.