Zoals verwacht: positief

Rustige, vriendelijke ambiance

Altijd op tijd op afspraak

Ik ben 72 en ben al meer ? dan 50 je cliënt van Coen Weber dat zegt genoeg. Ik heb nog voldoende eigen kiezen en tanden. Om te kunnen kauwen.

Vriendelijk en professioneel.

Er wordt met mij meegedacht en ik word vriendelijk en professioneel behandeld. Zowel door de tandarts als door de mondhygiëniste.

Stellen je gerust

Stellen je gerust

Goed behandeld.

Snel een afspraak kunnen maken i.v.b met klachten.

Zeer klantvriendelijk en geruststellend

Vakkundig zowel voor tandhygieniste als de tandarts Stellen je op je gemak En informeren je tijdens de behandeling

Prima.

Gemoedelijk, rustig.

Weer perfect geholpen

Gebit is weer lekker schoon.

Vriendelijk goed belangstellend

Ze is deskundig, vriendelijk en goed

Gerustgesteld gevoel

Niemand gaat graag naar de tandarts, zo ook ik niet. Vooral niet als het een behandeling betreft. Dan is het belangrijk dat de patiënt op zijn gemak gesteld wordt en dat het niet voelt aksof je maar een nummertje van de zovelen bent. Menselijk benadert en behandelt worden is dan erg fijn! Dat was zeker in dit geval. Zowel de tandarts als de assistente.

Snel en kordaat

Heel goed

Alles prima gegaan!

Snel en vlot

Snel aan de beurt zonder lang te wachten en een vlotte behandeling

top

Wordt altijd fijn geholpen zonder teveel pijn. Fijne Tandarts Is Coen. Heeft me vaak geholpen met meerdere moeilijke trajecten. Top Arts.

Wachttijd iets te lang, verder goede service.

De kernzin vind ik voldoende.

zeer kundige tandarts

deed controle en kleine reparatie in een keer

Vriendelijk

Netjes en vriendelijk

Snel en keurig hersteld.

Wat ik prettig vond is dat er snel ruimte gevonden wordt in de agenda om een " spoedreparatie" te doen.

Zeer prettig geholpen

Er wordt na je geluisterd

gewoon goed

Coen Weber is buiten zijn ervaring ook prettig in de omgang.

Heel vriendelijk en goed geholpen

Ontvangst is prettig.

Snelle afspaak

Goed ontvangst snelle service

Goede en vlotte service

Erg fijne praktijk waar je als je last hebt altijd snel geholpen wordt

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.