Snel geholpen bij ongelukje

Stukje tand afgebroken, gebeld en kon dezelfde ochtend nog langskomen ter reparatie

Vriendelijk personeel Meedenkend

Goed.snel netjes

Na al die jaren nog steeds bij dezelfde tandarts.ben al vanaf 1981 patient bij tandarts Weber

zeer goed

zeer zorgvuldige behandeling op prettige manier uitgevoerd

zeer zorgvuldige behandeling van mondhygieniste, welke op een prettige manier werd uitgevoerd. Oog en gevoel voor mij als patient en mijn tanden, die mij dierbaar zijn.

Efficiënt, vlot, vriendelijk

Mondhygiëniste vriendelijk, duidelijk over handelingen die ze gaat doen. Worden éen voor één uitgelegd. Tandarts deze keer heel kort, controle en weg.

Goed en deskundig.

Een prettige en goede controle gehad. Dit hebben onze kinderen ook zo ervaren

Snelle, goede behandeling.

Hoewel het bij mij geen spoed was had het wel snel aandacht nodig. Er werd een plekje gevonden en ik werd behandeld. De receptie dacht goed mee en kon hield rekening met het feit dat ik toch op vakantie kon. Tandarts Weber was vriendelijk en heeft me goed geholpen. Toin Segeren - van Turnhout.

Uitstekend geholpen

Kwalitatief goede behandeling

Prima behandeld!

Weer een jaar verder..

Heel raar misschien, ik ben geen fan van een tandarts. De tandarts waar ik de laatste keren ben geweest stelt je op je gemak en is vriendelijk en aardig. Ik ben nog steeds geen fan noem het een gedogen beleid het moet..

Werkt optijd

Goede planning en juiste tijd

Overbodig terug laten komen voor behandelingen die in een keer zouden kunnen

Kom ik voor een vulling die uit mijn kies is gevallen ben netjes weer gevuld. Moet ik een afspraak maken week later voor een controlebeurt en nú moet ik weer terug komen om een gaatje te laten vullen. Hadden ze dat niet in een keer laten doen? Repareren kies €142,63 controle €28,83 en wat het vullen kost weet ik nog niet. Zo wordt de tandarts niet betaalbaar voor iemand die met pensioen is.

Snel en goed geholpen

Vakkundig, snel en prettig geholpen. Duidelijk advies en wat ik kon verwachten van zowel de behandeling zelf als de herstelperiode erna

Je hebt geen eigen tandarts

Ik ben wellicht wat ouderwets ingesteld maar je hebt hier dus geen “eigen” tandarts. Als je in een tand gezondheids traject zit van een aantal maanden dan lijkt het me prettig om een eigen tandarts te hebben om de voortgang te kunnen bespreken en een stukje opvolging te krijgen. Dat is hier niet aan de hand ik heb door de tijd heen nog nooit dezelfe tandarts gezien of gesproken. Dus voor controles prima maar voor een langer traject zou ik kiezen voor een andere tandarts.

Top professional tandarts

Juffrouw Thijsen is een rustige professionele tandarts. Samen met haar assistente is mijn gebit in zeer goede handen.

zeer goed

Zeer goede en vertrouwde behandeling

Wederom een uitstekende ervaring.

Een nieuwe vulling plaatsen, met of zonder verdoving. Fijn dat er een keuze is, en aangeboden wordt. Ook de afspraak was volgens planning verlopen.

Goed geholpen

Goed geholpen

Ik vond deze manier van gebit schoonmaken heel prettig.

Gewoon prima

Snel terecht

Lekker snel en efficiënt

Door de samenwerking van tandartsassistente en tandarts is het consult zorgvuldig maar ook efficiënt. Heel fijn!

Altijd goed en netjes geholpen zo ook nu . Dokter Weber is een fijne betrouwbare dokter

Duinstraat 6

4921 EA Made

Over Samenwerkende Tandartsen Made

Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.