Laden reviews...
688 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De praktijk ontvangt regelmatig complimenten over professionaliteit en persoonlijke benadering. Klanten roemen het vriendelijke personeel, heldere communicatie en snelle oplossingen bij problemen. Wachttijden zijn doorgaans kort en de ontvangst is warm. Al met al blijven de beoordelingen positief en gericht op patiëntgericht zorg.
Zeer goed geholpen en advies gegeven
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
26 June 2026
Prettig
26 June 2026
anoniem
Ook al is het niet het terrein van de tandarts en de mondhygiënist , ze kwamen met een heel goed advies over problematiek die ik heb, nogmaals dank
anoniem
Ik word altijd vriendelijk en respectvol behandeld. Erg prettig voor iemand met schrik voor de tandarts.
anoniem
Geen computer aan de lijn.
anoniem
Snelle behandeling vriendelijk klantgerichte benadering.
24 June 2026
anoniem
Kon eerder komen Dat is fijn
anoniem
Vind het alleen jammer als je een betaling hebt ontvangen je na 14 dagen. Weer een herinnering krijgt met als je dit niet binnen 15 dagen betaald je dan €40,00 extra moet betalen. Erg jammer dat het zo moet.
anoniem
Met de waterschoonmaak methode voelen ze weer lekker aan.
21 June 2026
Zie boven
17 June 2026
anoniem
Vriendelijk en correct met het geen wat ze moeten doen.
16 June 2026
anoniem
Oude vulling afgebroken, en ik kon op hele korte termijn een afspraak ingepland krijgen om de ‘schade’ te herstellen en erger te voorkomen. Zeer vriendelijke behandeling met goede uitleg tijdens de behandeling. Erg goed, want als er allerhande gereedschap in je mond gaat is het fijn om te horen wat de bedoeling er van is :-)
16 June 2026
anoniem
Alles gaat zoals je het wenst.
15 June 2026
Prettige ervaring
15 June 2026
anoniem
Zeer goed en professioneel geholpen, punctueel op schema en nauwkeurige controle en goed advies
14 June 2026
anoniem
Altijd prettig en een prettig bezoek.
14 June 2026
Goed behandeld.
13 June 2026
Controle was prima.
12 June 2026
anoniem
Keurig op tijd, vriendelijk en duidelijke uitleg
12 June 2026
anoniem
Altijd vriendelijk geholpen en er wordt goed naar je geluisterd. De afspraken verlopen netjes op tijd en de behandelingen worden duidelijk uitgelegd. Ik ben erg tevreden over de zorg die ik heb ontvangen.
11 June 2026
anoniem
Eerst de mondhygianiste Merly een hele goede rustgevende jongedame die geweldig haar werkzaamheden verricht daarna komt Coen Weber de tandarts en die verricht ook zijn werkzaamheden geweldig en stelt je ook gerust dus 2 DIKKE TIENEN groetjes Jan & Petra
11 June 2026
anoniem
Er werd perfect gehandeld , en naar mijn verzoek van verdoving geluisterd . Het spijt me , maar de naam van de tandarts ben ik vergeten .
Zeer goed.
anoniem
Ieder half jaar ga ik naar de mondhygiëniste en naar tandarts Ine Mertens. Ondanks het plotselinge vertrek van de mondhygieniste die ik eerst had, ben ik gelukkig door Esmee Verbeek vakkundig overgenomen. Ik kan slechts één persoon voor de beoordeling kiezen, maar beiden zijn vriendelijk, adequast en prettig in het contact. Ook de vlotte balie medewerkers verdienen als het gezicht van de praktijk een compliment.
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Made komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de duinstraat nabij het centrum van Made. De tandartspraktijk heeft 6 ruim ingerichte behandelkamers.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantologie en orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Duinstraat 6
4921 EA Made
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.