Vriendelijke tandarts, legt uit en geeft advies.

Tevreden over de behandeling en het bespreken van de volgende behandeling, helpt met advies hierin.

Goede behandeling en vriendelijke mensen

Goede behandeling en vriendelijke mensen

Altijd vriendelijk en netjes

Maakt niet uit op welke tijdstip je binnenkomt, iedereen is altijd even vriendelijk en netjes. Uiteraard is zijn tandarts en mondhygiënist ook niet mijn(onze) hobby maar de praktijk maakt het meer dan dragelijk.

Altijd vriendelijk en netjes

Heel goed

De tandarts doet enorm zijn best om er iets moois van te maken. Het was een hele kluif maar hij bleef net zo lang doorgaan tot het goed was en dat is het ook.

Heel goed

Uitstekende service

Alles was snel en met de uitstekende kwaliteit

Uitstekende service

Alles was snel en met de uitstekende kwaliteit

Goed, deskundig met humor.

zie boven

Gezien het spoedkarakter een adequate behandeling

Een juiste diagnose met als resultaat een directe doorverwijzing naar een kaakchirurg. Nog dezelfde dag verwijdering van betreffende kies.

Gezien het spoedkarakter een adequate behandeling

Een wortelkanaal behandeling gehad. De tandarts en assistente hebben ongelofelijk gerust gesteld en mij nul % pijn laten hebben.

Niet zoals het zou moeten zijn

Ben niet tevreden over verleende zorg , verzoek tot verwijzing naar kaakcirurg niet serieus genomen . Onnodig kosten gemaakt .

Een vriendelijke en vakkundige tandarts

Jatenlang bij tandarts De Jong, daarna bij tandarts Heijboer, mijn partner en ik zijn zeer tevreden

Een vriendelijke en vakkundige tandarts

124 euro voor 30 minuten tandhygiene

Zou wensen dat ik dat verdiende per half uur

Het is een leuke tandarts met leuke werkers.

Ja ze doen hoen werk goed en ook helpen en tips geven

Het is een leuke tandarts met leuke werkers.

Ja ze doen hoen werk goed en ook helpen en tips geven

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.