Goede service, snelle actie!

Vriendelijke baliemedewerksters en goede service.

Alles ging goed

Kwam voor normale half jaarlijkse controle. Zoals altijd goed geholpen

netjes, correct, zoals het hoort

geen verdere toevoegingen

prima controle en behandeling

Recent overgestapt naar deze tandartspraktijk. Goede communicatie, geduldig, goede uitleg en tips.

Vakkundige behandeling

Snel geholpen en goede behandeling.

geen commentaar

zorgvuldige controle

zorgvuldige controle

Niks bijzonders verder.

Verplicht nummer, voor mij en de tandarts

vriendelijke sfeer

snel aan de beurt, vriendelijk en rustige benadering

Prettig geholpen

Prettig geholpen in een ontspannen sfeer.

Prima!

Wij hadden met het hele gezin een afspraak. De tandarts is vakkundig, kindvriendelijk, ontspannen. De kinderen mogen altijd een speeltje na afloop uitkiezen.

Alles is prima

Wij gingen altijd samen naar binnen. Nu mag dat niet meer. Niet leuk.

Vriendelijk en vakkundig

Van afspraak maken tot en met behandeling zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Uistekend

Kom al heel wat jaren over de vloer bij de tandarts en kan niets anders zeggen dat ik altijd super word geholpen!

alles goed nagekeken

alles prima

Keurig op tijd

Goede uitleg over mogelijk probleempje

Vriendelijk en behulpzaam

Er werd tijd gemaakt voor een spoedconsult, en voor behandelingen geen lange wachttijden

Sebastiaan was klantgericht, vriendelijk en kwam professioneel over.

Als patient gaf onze “nieuwe tandarts” ons vertrouwen in de tandheelkundige zorg voor nu en in de toekomst. Ook de emails om een afspraak te maken vond ik als “geheugensteuntje” , prettig. Onlangs maakte ik op de behandelkamer kennis met dr Sebastiaan. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben blij met hem.

Goed georganiseerde dienstverlening

Klantvriendelijk en vakkundig

Dat ik heel vaak naar de praktijk moet komen

Ik ben heel vaak naar de tandarts praktijk moeten komen, omdat de kunst gebit die zijn geinplanteerd breken.

oke

kom nog weer terug volgende week

top praktijk.

fijne sfeer, iedereen is even vriendelijk,

Wil geen contact over onzin

Onzin

vriendelijk en aardig personeel

fijn geholpen op een rustige manier

Klantgericht en probleemoplossend

zie boven

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.