Heel goed

zowel controle als behandelingen gaan heel goed, zeer tevreden.

Vriendelijk en goed

geheel volgens verwachting

Tandarts was zeer professioneel en heel rustig

Hij was heel rustig en bekwaam.

Fijne tandarts en fijne tandartsassistente

We hoefden maar kort te wachten in de wachtkamer toen de tandartsassistente ons kwam ophalen. Onze jongste van 4 wilde graag als eerst en de tandarts deed het erg leuk, onze jongste mocht zelfs op knopjes drukken. De tandarts legde alles goed en rustig uit. Heel fijn.

Praktijk gaat achteruit

Krijg steeds een andere tandarts. De laatste keer gelukkig een goede. De vorige tandarts ging mijn fluor behandeling. die ik net had gehad bij de mondhygienist verwijderen hij dacht dat het viesigheid was. Sinds mijn vaste tandarts weg is gegaan DR. Ouwekerk heb ik al 4 of 5 andere gehad. Zo bouw je geen band op met je tandarts was altijd zeer tevreden helaas nu niet meer.

Voldoende

Ik vond de monhiginiste een beetje ruw

Was goed geen respect voor de sense van de klanten

Hij die dit schrijft is slecht behandelt opdat ik en kunstgebit heb die niet goed paste Wou ik hem aanpassen waarop ik advies kreeg en nieuwe te laten maken wat niet te duur was en even duur als de aanpassing was werdt mij voorgeschoteld met twijfel zei ik oke na de begroting te hebben bekeken kwam ik op niet meer dan 300 a 400 euro en daaarvan zou mijn verzekering nog en deel betalen waarop ik op 200 a 250 euro uitkwam eindresultaat vervolgens hebben ze en kunstgebit nieuw gemaakt die totáál niet past en veel pijn en veel leed veroorzaakt paar keer geweest om aan te passen zodat het goed zit maar helaas bij elke afspraak om aan te passen werdt het erger en pijnlijker En toen ik de rekening kreeg wist ik dat ik beet genomen ben veel te duur gebit die totáál niet goed zit en ook nog eens 786.61 betalen en dreigen met deurwaarders

Vakkundig en prettige sfeer

Prettige ontvangst, goede sfeer Vakkundig een topper

Mijn voortand brak af om 10.15 tandarts gebeld kon om 11.40 langs komen dat vond ik super snel en ook gerepareerd was er ook heel blij mee.

Deskundige tandzorg

Deskundig advies, prettig contact.

Gezellige ontvangst bij de balie. De tandarts nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Gewoon prima dus! Franca Sonneveld, 20-02-1955

Flexibiliteit en deskundigheid is top hier!

Het maken van afspraken gaat heel soepel, de planners denken echt continue met ons mee. De tandarts is gewoon goed en adviseert oprecht, zonder winstoogmerk. Ga zo door!

Ik ben prettig geholpen.

Ik ben voor een controle geweest,de behandeling vind volgende week plaats,dus daar kan ik nu niets over zeggen.

Mijn ervaring met deze praktijk is prima.

Heb al regelmatig kennissen die een tandarts zochten verwezen.

vriendelijke behandeling

vriendelijke behandeling zoals bij de receptie en de tandarts zelf en kan duidelijk overleggen wat ik wel en niet wil en der is begrip voor

Altijd goed

Kom er al jaren bij de Mondhygieniste. Geweldige vakvrouw.

snelle en goed service

met een probleem gebeld en er was de zelfde dag nog plek en is mijn probleem verholpen.

Vriendelijk en geruststellend

Goede rustige snelle behandeling / analyse

Erg prettig

tevreden

adequaat en deskundig

Correct, vlot en professioneel

Goeie ontvangst. Op tijd, zelfs iets vroeger dan de afspraak, aan de beurt. Vlotte behandeling door Abigail, die alles afwerkte zoals ‘t hoort.

Professioneel en uitstekend behandeld

Heb erg goede ervaringen met samenwerkende tandartsen. Wordt altijd uiterst professioneel en attent behandeld.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.