Goeie tandarts

Me hele gezin fijn geholpen

Snel een afspraak

Prima geholpen met mijn probleem

Grondige professionele gebitsreiniging en uitleg over wat ik beter kan doen voor m'n tandvlees

Klantvriendelijk

Korte wachttijd, uitgebreide controle, advies en vervolgafspraken werden prima gemaakt. I.v.m. de volgende vraag, ik beveel nooit iets of iemand aan. Behandelaar: Sebastiaan

Mijn ervaring waren goed tot nu toe?

Altijd goed ervaring geweest

Super ontspannen

Gezellig en lekker ontspannen

Duidelijke uitleg

Was bij een vervangster, ook zei is net als mijn eigen tandarts zeer bekwaam. Dus tevreden!

Heel vriendelijk allemaal

Heel relaxed en vriendelijk

Fijne mondhygieniste. Erg aardig en werkt zeer prettig

Fijne tandarts!

Prettige behandeling, fijne praktijk! Wij komen er al jaren!

was goed

dvfvdsfaDC

Prima geholpen

Professionele en prettige atmosfeer bij de tandarts.

perfect

Ik had helemaal geen afspraak maar ik had gebeld omdat mijn spalkje los was gegaan en ik zou op vakantie gaan en ik kon eigenlijk gelijk langskomen tussen de afspraken door om een vriendelijke behandeling gehad te hebben. zelfs op een vrijdag!!

klantvriendelijk en deskundig

Op tijd, kundig, klantvriendelijk

Kundig, op tijd, klantvriendelijk (tandarts Abigail)

Ben super tevreden met de praktijk en vooral met mijn vriendelijke en deskundige tandarts!

Fijn, zoals het hoort

Deze keer ben ik heel fijn geholpen. Fijn om weer vaste tandarts te hebben en niet elke keer een andere. Hopelijk blijft ze lang. Weet alleen haar naam niet. Ze kwam terug op vorig bezoek en voldeed aan mijn wens om ook direct tandsteen te verwijderen. Beetje jammer wel dat fotos zo belangrijk zijn. Drijft kosten op.

Prettig contact bij de balie. Ik kwam voor controle, dat ging prima. De vragen die ik had zijn netjes beantwoord. Tandarts is prettig in de omgang.

Aardige, professionele tandarts en assistenten.

Ik ben gezegend met een sterk gebit. Ik was in 3 minuten al weer klaar. Goed geholpen met wat humor en een lach. Was prima allemaal.

Vriendelijk

Vriedelijke tandarts, legt elke stap duidelijk uit.

Matig

De behandeling was oke,wel een pijnlijke.

Efficient en vriendelijk

Geen lange wacht tijd en goede ontvangst en maken van vervolg afspraak

Zet goed

Fijne tandarts, begripvolle assistente

Nadat er een stukje van mijn kies was afgebroken kon ik vrij snel terecht. Niet eerst controle en dan pas een afspraak maar gelijk herstelt. Heel fijn.

Zeer kundig en vriendelijk.

Het was een lastige klus van een uur maar de tijd vloog voorbij, prachtig resultaat!

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.