Prima team

Netjes op tijd aan de beurt en mijn behandeling verliep super. Vervolgafspraak en hopla, weer naar buiten.

Prettig uitgevoerde controle

Bij binnenkomst werd ik zoals altijd vrolijk ontvangen. De controle door de tandarts was professioneel, informatief en ook nog eens gezellig.

Snel en goed geholpen

Ik zit hier al jaren! De laatste tijd kom ik er (helaas) vaak, maar het is altijd een feestje en gezellig. Dat scheelt al zoveel! Iedereen is heel lief en luisteren heel goed naar wat je zegt en wilt, dat geeft een fijn gevoel. Ik loop vaak, lachend ;), de deur weer uit!

Top! Snel en keurig geholpen

Snel en keurig geholpen

top

vakkundig geholpen. jammer zieke collega kan gebeuren .

Zoveel beter nu er mensen blijven

Elke keer een ander was niet prettig zeker niet voor kinderen maar ook als een bangerik als ik voor de tandarts is de stap naar de tandarts iedere keer een ander zo niet fijn. Hierdoor ga je liever niet of stel je alles maar uit. Blij met tandarts abergail

Fijne, zorgvuldige tandarts.

Zorgvuldig, Betrouwbaar Humoristisch Niet hardhandig

prima aardig

word er prima geholpen aardig en mensvriendelijk

Prima en vriendelijk en naar tevredenheid geholpenZoe

Zie het voorgaande.

Gewoon een goede tandarts

Een goede tandarts die nu ook foto's gewoon in de behandelstoel kan maken.

Goede service, snelle actie!

Vriendelijke baliemedewerksters en goede service.

Alles ging goed

Kwam voor normale half jaarlijkse controle. Zoals altijd goed geholpen

netjes, correct, zoals het hoort

geen verdere toevoegingen

prima controle en behandeling

Recent overgestapt naar deze tandartspraktijk. Goede communicatie, geduldig, goede uitleg en tips.

Vakkundige behandeling

Snel geholpen en goede behandeling.

geen commentaar

zorgvuldige controle

zorgvuldige controle

Niks bijzonders verder.

Verplicht nummer, voor mij en de tandarts

vriendelijke sfeer

snel aan de beurt, vriendelijk en rustige benadering

Prettig geholpen

Prettig geholpen in een ontspannen sfeer.

Prima!

Wij hadden met het hele gezin een afspraak. De tandarts is vakkundig, kindvriendelijk, ontspannen. De kinderen mogen altijd een speeltje na afloop uitkiezen.

Alles is prima

Wij gingen altijd samen naar binnen. Nu mag dat niet meer. Niet leuk.

Vriendelijk en vakkundig

Van afspraak maken tot en met behandeling zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Uistekend

Kom al heel wat jaren over de vloer bij de tandarts en kan niets anders zeggen dat ik altijd super word geholpen!

alles goed nagekeken

alles prima

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.