Zorgzaam

wet plaatsen van een etsbrug

Fijne mensen met hart voor hun werk.

Professionele mensen.

Toppie

In één woord toppie.

Zoals verwacht: goed.

Duidelijke uitleg en advies,

De mondhygieniste is kundig en doet haar werk goed.

Het was jammer dat de tandarts er niet was, waarmee ik wel een afspraak had. De mondhygieniste heeft toen de rol van de tandarts op haar genomen naast de rol die zij heeft als mondhygiëniste.

Grondig werk verricht, precies zoals ik het verwacht

Vriendelijke Iraanse mondhygiëniste die een grondige gebitsreiniging uitvoerde en een goed poetsadvies gaf

Mijn ervaring was heel goed

Mijn ervaring was zo als altijd goed.

Prettig

Goede correcte behandeling

Altijd vriendelijk en goed geholpen

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en krijg goede uitleg over de verzorg8ng van mijn gebit, korte wachttijden.

aardige baliemedewerkers, aardige tandarts, aardige tandartsassistent.

Altijd prettig en vriendelijk geholpen.

Goed geholpen

Gesprek gehad over behandeling, zeer goed geïnformeerd, ook over de kosten. Duidelijke uitleg en men neemt de tijd. Prima!

Altijd top en het beste advies

Ik kom er sinds ik weet dat dat mijn tandarts is altijd top nooit klachten super

prettige behandeling

goed geholpen en geduldig

als ik pijn heb dan stoppen ze met een tot dat het goed gaat met mij

Vriendelijke mondhygiëniste

Ze was vriendelijk. Probeerde me over 3 maanden weer in de stoel te krijgen, maar drong niet aan toen ik dat te snel vond.

Geruststellend

Geruststellend

Prima tandarts. Verteld wat ze doet en is rustig.

Ik ben voor nu geholpen

Prettig, aardige mensen

Prima geholpen, en tussendoor!

Op korte termijn geholpen, vlot en vriendelijk

zeer tevreden

Zijn voor een intake geweest, zijn goed geholpen, er werd de tijd voor ons genomen en duidelijk dingen uitgelegd.

Snelle controle

Een snelle controle en geen gaatjes.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.