Ontzettend fijne praktijk

Ik ga altijd zonder tegenzin naar deze tandartspraktijk. Het personeel is aardig, vrolijk en goed in wat ze doen.

Leuke preventie assistente erg deskundig Stephanie is erg aardig ook.

Goed ontvangen en professioneel geholpen

Goed ontvangen en professioneel geholpen

Goede tandarts.

Tijden lopen altijd uit, maar mijn tandarts is een topper!

Zoale altijd weer goed

Fijne sfeer en deskundig personeel fijne rustige omgeving

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Goedendag geholpen, en kan alles vragen

Prima en snelle service

's Morgens afspraak gemaakt, ''s middags diagnose gesteld, later op de dag probleem verholpen. Allemaal zeer snel, profesioneel en vriendelijk.

Erg fijne ervaring.

Zeer prettig

Service met een glimlach

Bij de samenwerkende tandartsen maakt het eigenlijk niet uit door wie je behandelt wordt. Iedereen is even vriendelijk, geduldig en meedenkend. Ook al is naar de tandarts gaan niet mijn hobby, op deze plek voel ik mij altijd op mijn gemak.

Zeer goede controle

Zeer grondige controle en bij onduidelijkheid wordt er collegiale hulp voor second opinion bij geroepen.

Prima geholpen

Ging voor een stukje vulling dat eruit was gevallen. Helaas viel de zeer grote en oude amalgaam vulling na aanraking er helemaal uit. Nadat we overleg (kroon of nieuwe vulling) hebben gehad, werd er een mooie nieuwe vulling in gemaakt. Hele fijne en rustige behandeling van tandarts Sebastian. Blij mee.

Vriendelijk, vakkundig

Prettige en vakkundige tandarts.

Ben door de tandarts goed ingelicht over de te verrichten behandeling. Die heeft zij zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd.

geweldig

goede indruk keurig uitgelegd alles verlopen als gehoopt

Goed geholpen!

Geweldige tandarts en prettige assistenten

Sinds ik hier naar de tandarts ga is mijn angst voor tandartsen voor een groot deel verdwenen. Nemen alle tijd voor je en houden rekening met je

Wederom perfecte ervaring, altijd netjes op tijd word je geroepen, scheelt als je zelf ook op tijd bent…….. Zoals altijd niets aan de hand en binnen 5 minuutjes na een gezellig babbeltje stond ik weer buiten.

Relaxed

Relaxed

Ik ben tevreden over deze tandartsenpraktijk.

Goede behandeling en tevreden

Heel goed en vriendelijk

Bezoek aan de mondhychieniste gebracht. Hele goede ervaring.

Er wordt goed geluisterd en adequaat gehandeld

Zie hierboven

Zorgvuldig met aandacht voor klant.

Er werd goed geluisterd, het medicatiegebruik werd gecontroleerd, naar actuele gezondheid werd gevraagd.

Ik heb een goede behandeling gekregen

Ik heb een goede behandeling gekregen

Prima tandarts

Prima tandarts

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.