ben weer klaar voor een half jaar

ben weer goed geholpen

Een tandarts die meedenkt

Ik kom voor controle en heb inderdaad pijnklachten. Het is een vrouwelijke tandarts welke Hans Heijboer vervangt (sorry naam vergeten) dus het is even aftasten. Maar al snel vraagt deze dame door en komen we uit op de chronische pijnen die elke dag moet dragen. Ze checkt mijn gebit en ziet een tekort aan vitamine C. Dat kan haast niet omdat ik Gezond mijn fruit en groenten eet. Maar kreeg als antwoord...mevrouw, er zitten meer gifstoffen in dan vitaminen. Ze adviseerde om elke dag een vitamine C bruistablet te nemen....en ik zou na 2 weken verschil merken. Ik ben gelijk naar de drogist door gegaan en Ik ben vandaag 8 dagen verder en merk nu al verschil. Dus mijn ervaring kan ik zeer positief noemen. Bedankt!

Snelle, goede en persoonlijke benadering

Zeer prettig,professioneel en meedenkend geholpen.

Zie boven

Kwaliteit

Zowel de mondhygieniste als de tandarts zijn kwalitatief heel goed onderlegd.

Heel fijn geholpen

Ik belde en kon gelijk komen als nieuwe patiënt. En ben heel goed en fijn geholpen door de tandarts en personeel. Bedankt

Prima tandarts

klantvriendelijk en deskundig

Goede behandeling, goede informatie na het stellen van een vraag.

zeer tevreden

zie boven

Ik kom daar bij de mondhygiënisten en vindt haar heel fijn. Denkt goed met je mee.

gewoon goed

gewoon goed

Vriendelijke mensen

Aardig aan de telefoon en aan de balie en tandarts ook vriendelijk

Goed en vlot geholpen

Ik ben heel vlot en goed geholpen. Vriendelijke, rustige tandarts met humor.

heel goed

heel goed

Hele prettige behandeling!

Ik kom al heel lang bij Abigail (mondhygiëniste). Ze is vriendelijk, werkt heel prettig en kijk en denkt goed mee in oplossingen. Wat een fijne meid! Ik raad haar echt aan!

Zeer vriendelijke mensen heel profesioneel en zeer goed geholpen

Secuur, geduld en prima uitleg

Iedereen is vriendelijk en behulpzaam, bij controle merk je dat er goed en secuur naar je gebit wordt gekeken. Wat gezien wordt, wordt ook aan je verteld met een mogelijke uitleg om het beter of anders te doen in de toekomst.

Positief, maar…

Positief, goed contact, maar brug paste niet helemaal na inmeten. Daarom moest de boor er aan te pas komen en had ik na afloop nog wat lichte irritatie in de kies. Het nieuwe kauwvlak vertoont nu helaas wat oneffenheden. De tandarts heeft haar uiterste best gedaan, heeft goede contactuele eigenschappen en empathie getoond. Ik hoop en verwacht ook dat de brug in de toekomst geen irritatie blijft geven en geef daarom geen negen, maar een acht, omdat de beet wel helemaal in orde is. De tandartsassistente komt professioneel over en verrichtte goed werk. Wellicht is nieuwe apparatuur bij nog betere en preciezere uitvoering (kan ook aan de tandtechnische uitvoering liggen) dienstig, maar dat zal een investering vergen voor STL. Succes!

Ben al tientallen jaren “patiënt”. Nooit problemen ervaren gelukkig!

Het was een goede service

Uitstekende service

Ontspannen

Nvt

vriendelijk, meedenkend,meevoelend met een vleugje humor.

Vriendelijk, meedenkend, meevoelend met een vleugje humor.

Op tijd en prima uitleg bij behandeling

Vriendelijk en professioneel

De mensen zijn vriendelijk en open. Geven je een fijn gevoel.

Ik ben vriendelijk behandeld door het team.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.