Goede zorg

Ervaren medewerkers , voor een goede behandeling.

prettig

Fijne en kundige mensen

Zorgvuldige tandarts, rustige assistente, aardige baliemedewerkers.

Praktijk dat met je meedenkt

Mijn tanden waren nog niet goed gepolijst bij de vulling en werd direct meegepakt bij de controle. Ideaal want dan hoeft er niet opnieuw een afspraak ingepland te worden.

Deskundig

Lijkt mij deskundig

Fijn personeel

Netjes, aardig en goed personeel

Vakbekwaam en vriendelijk.

Prima tandarts en Mondhygiëniste geven eerlijk advies.

Prima geholpen

Zie hierboven

Goed netjes

gewoon fijn om te worden geholpen

De hele wereld kan een voorbeeld nemen aan de manier hoe de sfeer is bij de Samenwerkende Tandartsen Groenlo..........gewoon fijn !!

Snel geholpen, goed uitgelegd wat er gebeurt.

Na gesprek over de behandeling, snel geholpen, ook goed advies gekregen over gebruik elektrisch poetsen.

Geen lange wachttijd en het personeel was vriendelijk

Ik kwam voor mijn jaarlijkse controle en omdat alles oke was ben ik niet lang binnen geweest, maar mijn indruk is goed. M.n. het personeel is heel vriendelijk

Goede behandeling en goed advies.

Nette en accurate behandeling Je wordt goed begeleid en advies waar je mee verder kunt.

Goed ook van de mondhygiëniste

Fijne praktijk aardige medewerkers

Vriendelijk en kort

Vriendelijk en snel

Rustig en fijne behandeling

Ik vindt een fijne behandeling .

snelle en vriendelijke service

brak rond middaguur mijn bovenprothese. Kon hem onmiddellijk brengen en was de andere morgen weer gerepareerd.

Goed resultaat

Gebid mooi gereinigd. Wellicht iets meer vertellen wat ze gaat doen c.q. wat ze an het doen is.

Houden zich goed aan de tijd en kwaliteit

Klasse

Prima..

Fijne praktijk, zowel de tandarts als mondhygiënist en de dames bij de balie.

Zowel bij mondhygiëniste en de tandarts en aan de balue

Oké

Kort maar krachtig? Ik was 5 minuten binnen. Controle + foto's maken. Maar alles was goed, dus dan ben je zo weer buiten

De mondhygiëniste was wat eerder klaar en minder grondig dan dat ik gewend was.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.