Zeer rustige arts die alles verteld

Cijfer 9

Prettige behandeling gehad.

Geheel pijnloze gebits reiniging.

Duidelijk en helder. Meedenkend.

Begripvol betreffende situatie en meedenkend over het vervolg..

Goed en vriendelijk geholpen

Snel geholpen

Snel geholpen, vriendelijk. Goede uitleg qua behandeling

zeer tevreden

Zorgvuldig zonder poespas

Fijne snelle behandeling

Top Darick zo snel kon komen, en een rustgevende tandarts

Heel fijn

Fijn en duidelijk

no nonsens en gebitsgericht.

vlotte zorgvuldige behandeling.

Er werd weinig gezegd door de tandarts.

Er werd weinig gezegd door de tandarts.

Perfect zoals altijd.

Nvt

Goed.

Prima.

Goed, zoals je verwacht1

Vertrouwd

Duidelijke uitleg en keurige behandeling

Twee gaatjes zijn gevuld en fijn dat het direct behandeld kon worden, zonder een extra afspraak.

Vriendelijk en behulpzaam

Snel en zeer goed

gewoon geod

gewoon goed

Zakelijk en praktisch

Prima. Veel beter dan eerdere ervaring met vervangers

Controle en handelingen zijn professioneel uitgevoerd

Mijn ervaringen zijn positief.

vriendelijk en goed geholpen

goed en vriendelijk geholpen

Goed en prettig!

Dus goed en prettig!

Goes

Fijn geholpen

Prettige vul-behandeling.

Informatief gesprek gevoerd omtrent een toekomstige behandeling

Goede informatie ontvangen

Gewoon goed zoals het hoort.

Gewoon goed zoals het hoort.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.