Goed resultaat

Gebid mooi gereinigd. Wellicht iets meer vertellen wat ze gaat doen c.q. wat ze an het doen is.

Houden zich goed aan de tijd en kwaliteit

Klasse

Prima..

Fijne praktijk, zowel de tandarts als mondhygiënist en de dames bij de balie.

Zowel bij mondhygiëniste en de tandarts en aan de balue

Oké

Kort maar krachtig? Ik was 5 minuten binnen. Controle + foto's maken. Maar alles was goed, dus dan ben je zo weer buiten

De mondhygiëniste was wat eerder klaar en minder grondig dan dat ik gewend was.

Prima tandarts, maar

De tandarts was prima. Ik ging ernaartoe voor een controle. De tandarts deed zijn werk goed en gaf goede feedback m.b.t. mijn situatie. Ook fijn dat hij positieve punten benoemd en niet enkel verbeterpunten. Wat ik vervelend vind, is het maken van afspraken. Dit kan enkel telefonisch. Er wordt vooraf te veel contact met mij wordt opgenomen over het maken van een afspraak. Dit komt erg opdringerig op mij over. Ik vind een mail oké, maar hier blijft het helaas niet bij. Je wordt ook meerdere malen gebeld. Ik heb niet een werkrooster waarbij ik een lange tijd vooruit kan kijken. Ik bel altijd zelf wanneer ik ruimte zie in mijn werkrooster. Het herinneren om een afspraak te maken mag voor mij minder vaak worden gedaan of zelfs niet. Ik zorg zelf namelijk wel voor mijn afspraken.

Top.

Je merkt dat ze iedere tand onder handen nemen. Kreeg ook goed nieuws over mijn kies waar ik een tijdje problemen mee heb gehad. Fijn. Ps wie hij was weet ik niet. Dus onderaan heb ik maar iemand aan gegeven

Vriendelijk en transparant

Vriendelijk personeel en transparant over de behandeling.

prachtig

De dokter en zijn assistente waren erg aardig en de ontvangst bij de receptie was erg goed.

goede behandeling!

controle verliep zoals altijd weer goed

Correct behandeld

Netjes geholpen .

Uistekend 10

Ik werd netjes ontvangen en ze hadden ook tijd voor je

Mooie praktijk met voelbaar goede sfeer.

Vriendelijk personeel met een professionele uitstraling, bij binnenkomst straalt het bedrijf orde en netheid uit. Ervaar een goed werkzaam team wat zeker bijdraagt aan de algemene sfeer.

Prima, maar,

Tandarts prima. Echter Op moment dat je om 13:00 een afspraak hebt, en je komt in een donkere wachtkamer binnen met een deur op slot. Is gewoon slecht. En op moment dat dan de lampen aan gaan, en de deur open. Mag je verwachten dat er wel netjes gemeld wordt dat je je eerst moet melden, en niet alleen de deur open doen, en red je maar.

Ik was bij de mondhygiënist, ben haar naam even kwijt. Ze is zwanger nu misschien helpt dat ;) Ze ze verstaat de kunst om mensen op hun gemak te stellen is oprecht geïnteresseerd in mensen en ontzettend goed in haar vak. Brenda

Vlotte behandeling, geen wachttijd

Prettig en ervaren personeel

Via de mail zie je niet bij welke tandarts je ingepland staat Ook een controle afspraak en mondhygiëniste stond er niet bij in de mail

geen opmerkingen

Wordt vriendelijk geholpen.

Goed en snel geholpen; dankjewel

Goed en snel geholpen; dankjewel

fijn en goed geholpen

Correcte behandeling

Vriendelijke ontvangst en correcte behandeling. Duidelijke adviezen.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.