Perfect zoals altijd.

Goed.

Prima.

Goed, zoals je verwacht1

Vertrouwd

Duidelijke uitleg en keurige behandeling

Twee gaatjes zijn gevuld en fijn dat het direct behandeld kon worden, zonder een extra afspraak.

Vriendelijk en behulpzaam

Snel en zeer goed

gewoon geod

gewoon goed

Zakelijk en praktisch

Prima. Veel beter dan eerdere ervaring met vervangers

Controle en handelingen zijn professioneel uitgevoerd

Mijn ervaringen zijn positief.

vriendelijk en goed geholpen

goed en vriendelijk geholpen

Goed en prettig!

Dus goed en prettig!

Goes

Fijn geholpen

Prettige vul-behandeling.

Informatief gesprek gevoerd omtrent een toekomstige behandeling

Goede informatie ontvangen

Gewoon goed zoals het hoort.

Gewoon goed zoals het hoort.

goed geholpen

ben goed geholpen

Fijn en prettig geholpen

Zeer snel geholpen. Tevreden.

Vriendelijke behandeld door iedereen.

Duidelijke uitleg.

Fijn geholpen.

Fijn en goed geholpen

Snel en zorgvuldig

Duidelijke uitleg en fijne en lieve tandarts. Fasilis (weet niet zo goed hoe je zijn naam schrijft)

Kundig.

Tijdens de feestdagen twee keer op een dag naar de spoedpost geweest vanwege een afgebroken kroon, konden ze niet repareren. Gevolg heb de feestdagen met een groot gat gelopen. Twee kan. naar de eigen tandarts geweest en met een kwartiertje was de kroon voor nood terug geplaatst!.

Snelle uitstekende behandeling

Snelle diagnose en uitstekende behandeling

Zoals altijd prima.

Wat ik al zij,gewoon goed!

Vriendelijk en vakkundig

Prettige praktijk. Vriendelijke dames aan de balie, zeer kundige en vriendelijke mondhygiëniste en een alleraardigste tandarts.

Fijn dat ik zo snel terecht kon

Na een probleem met een losse vulling kon ik dezelfde dag nog terecht. Probleem is gelijk verholpen

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.