Marleen is altijd attent en plezierig in het omgaan. Daarnaast kan ze goed advies geven en meedenken.
Snelle correcte behandeling
Ik werd snel en goed geholpen en het personeel was erg vriendelijk.
Prettig contact, professioneel en goed advies op de juiste toon!
Ben goed geholpen en de volgende afspraken kon ik fijn op de zelfde dag en achterelkaar plannen.
Afgelopen week heb ik 2 gaatjes laten vullen. Vooraf werd gevraagd of ik verdoving wilde of niet. Ik heb aangegeven dat ik dat niet wilde. De behandeling verliep soepel, geen bijzonderheden. Netjes gerepareerd. Wat mij wel opviel is dat de tandarts erg zacht praatte, waardoor de assistente hem vaak niet verstond. Hierdoor moest hij soms tot wel 3 keer de naam van een tang opnoemen. Misschien een tip voor hem om wat harder en duidelijker te praten. Dit voorkomt frustratie vanuit beide kanten. Verder viel het mij op dat de assistente soms net iets vaker uitlegde wat ze precies aan het doen waren, de tandarts vergat dit af en toe. Ik vond het fijn dat zij dit deed, zodat je een beeld kreeg waar ze mee bezig waren. Ik kon mij op deze manier voorbereiden op wat komen ging. Al met al ben ik tevreden en is de behandeling prima verlopen. Vriendelijke tandarts en assistente.
Ondanks dat ik even moest wachten, werd ik prettig en snel geholpen
Geholpen op tijdstip zoals afgesproken.
de secretarissen waren ook vriendelijk
ik ben netjes geholpen zei houden netjes de aandacht aan mij.
Ze,waren vriendelijk En nemen de tijd En behandeling is netjes uit gevoerd
Goede controle en vrij snel weer geholpen.
Snelle service
Goed en vriendelijk
Prima behandeling door mondhygiëniste en de nieuwe tandarts was erg vriendelijk. Ik had echter uitdrukkelijk om een bepaalde tandarts gevraagd, daar moest ik een maand langer voor wachten en hadden ze me gewoon bij iemand anders ingepland.
Uitstekende behandeling met rust en aandacht
Ik was snel aan de beurt.
totaal niet service gericht, extra vaak laten komen omdat ieder bezoek dan in rekening kan worden gebracht zodat het rendement vd praktijk omhoog gaat ten koste van de klanttevredenheid. Voorbeeld je komt voor controle, en je hebt een gaatje+ wat tandsteen. dan moet je 1 keer terug komen om tandsteen te verwijderen en 1 keer bij de tandarts om gaatje te vullen. 3 keer factuur sturen dus!! Je kunt duidelijk merken dat de praktijk verkocht is aan een investeringsmaatschappij/keten.
Goed opgelost. P.s. de naam vandegene die mij hielp weet ik niet meer. Was een buitenlander.
Gaatje in kies gevuld. Toegelicht welke acties werden uitgevoerd en vriendelijke medewerkers
Ik wordt altijd goed geholpen, er wordt duidelijk verteld wat er is en wat ze gaan doen bij de behandeling. En jullie zijn ook vriendelijk!
Tandarts Boland altijd een fijne tandarts nu voor het eerst bij een mondhygiëniste geweest vond haar heel netjes / aardig echt fijn !
Vriendelijk Goed advies
Ik kom hier al van kinds af aan en ofschoon ik al lang niet meer in groenlo woon kom ik hier graag. De tandarts is deskundig en ik heb het gevoel dat ik hier in goede handen ben
Zie boven
Buitenschans 39
7141 EK Groenlo
Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.