Prettig en goed behandeld

Zie boven

Arts heeft alles goed uitgelegd en de behandeling was goed

Ik kom hier al vele jaren en de controles zyn goed.

Fijne en professionele mensen!

ik werd netjes en goed behandeld .

ik kreeg een goede uitleg wat er ging gebeuren .

Super geholpen

Zeer prettig en vlot geholpen, niet gemerkt dat de verdoving spuit het tandvlees in stak. Er hangt een prettige werksfeer

Mijn ervaring met boland was prima

Kunde en service

Goede communicatie en oplossend vermogen tijdens personeels problemen. Tevens kundig personeel en goede uitvoering tandheelkundig.

Goed ontvangen en aardig professioneel geholpen.

Top.

Was goed

Was fijn en gemoedelijk

Pijnlijk, langdurig, moeizaam speeksel afzuiging

Deze keer niet zo best

Zeer prettig benadering, deskundige zorg

Pretti deskundige behandeling

Snelle service van kapotte prothese

F. Boland bevalt mij heel goed

De behandelingen van F. Boland bevallen mij heel goed.

Ontspannend en rustig voel je op je gemak

niet zoals voorheen

Er is een foto gemaakt van mijn implantaat. Zou horen wie er mij gaat helpen, de tandarts of verwijzen. Heb er verder niets meer van gehoord en heb er zelf maar achter aan gebeld. Krijg bericht van kaakchirurg .

Vriendelijke personeel.

Ik kwam voor mijn controle, vooraf aan de controle nog wel mijn ongenoegen geuit over mijn voorgaande bezoek, tijdens dat bezoek moest er een verstandskies worden getrokken en dit verliep niet naar wens. Deze handeling werdt niet door mijn eigen tandarts uitgevoerd maar door een jonge collega, het hele tangen arsenaal is tevoorschijn gehaald maar een goed resultaat bleef uit en ik bleef zitten met een zeer overgevoelige kaak die wel even tijd nodig had om te herstellen. Uiteindelijk heeft een kaakchirurg in het ziekenhuis mij van de overgebleven wortel verlost, een klusje van nog geen 5 minuten. Achteraf was het beter geweest dat de jonge tandarts eerder was gestopt maar ik begrijp ook de gedrevenheid, ben namelijk zelf ook jong geweest.

Vriendelijk en goed behandeld .

was goed

snel en goed

Goed geholpen en alles van te voren goed uitgelegd.

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Gewoon goed

Volgens verwachting koop

IK vind deze reviews erg vervuilend en heb daar geen behoefte meer aan. met vr. groet Alfons Oostrik

Altijd goed.

Marleen is altijd attent en plezierig in het omgaan. Daarnaast kan ze goed advies geven en meedenken.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.