Netjes, goed.

Netjes, vriendelijk ...gewoon goed.

Kort maar krachtig

prima..

rustige tandarts,vriendelijke en goede assitente

Op tijd aan de beurt en vakkundig behandeld

Zeer vakkundig behandeld met vriendelijk personeel.

positief

Accuraat en vriendelijk.

Zoals altijd accuraat en vriendelijk

Prima en vriendelijk geholpen

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Goed en vertrouwd gevoel

Professioneel en bekwaam tot nu toe niets te klagen

gewoon goed

ook de tijd klopte

Gewoon prima werk geleverd

Prima ervaring

Prima, vriendelijk, prettige communicatie omtrent afspraken.

Goed .

Netjes behandeld .

Gewoon rustig en goed

Geweldig team!

Heb s’morgens gebeld en 2 foto’s meegestuurd van mijn abces onderaan mijn kaak. Werd meteen ingepland en werd zelfs nog gebeld dat ik nog eerder kon komen. Toen de tandarts mij zag en even in mijn mond had gevoeld zei hij dat ik meteen naar de kaakchirurg in Winterswijk moest. Ik sch ook een beetje in de stres en ik had zomaar geen vervoer. Daar werd meteen op gereageerd door het team en 1 van de dames bood meteen aan dat ze mij wilde brengen. Zo lief en attent Uiteindelijk kon ik een familielid vragen waardoor het niet nodig was, maar alleen al dat zij het aanboden. Bij de kaakchirurg is de boosdoener ( een kies meteen verwijderd ) Ook daar werd ik heel fijn behandeld. Later die week nog mail contact gehad met baliemedewerkster . GEWELDIG…..

Snel opgepakt en behandeld.

Met spoed kon ik behandeld worden bij een klacht. Netjes en uitstekend gewerkt. Top!

Wordt in alle opzichten prettig geholpen.

Prettige personeel, het idee dat er goed in teamverband wordt gewerkt.

Heel ontspannen

De tandarts en assistente zijn heel rustig en vriendelijk, en niet gejaagd.

is prima

Ik word netjes te woord gestaan.

Geen overbodig gedoe, vriendelijk. Goed werk.

Prima, snel en effectief

Halfjaarlijkse controle

Fijne en goede en nette tandartspraktijk

Wordt gelukkig netjes en goed aan m n tanden geholpen , en ook geadviseerd ! Ben natuurlijk ook zelf verantwoordelijk en secuur op mijn gebit

Uitstekend en vakkundig geholpen.

Prima ontvangen en geïnformeerd over de te houden controle. Goed en vakkundig uitgevoerd.

Alles word altyd keurig netjes uitgelegd

Ben vanaf het begin Client by deze Tandarts.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.