is mij goed bevallen

ik werd vriendelijk ontvangen en netjes behandeld .

Redelijk maar geen contact met assistente

Ik vond het jammer dat ik kwam met mijn dochter van 4 jaar en er een assistente bij was die vrijwel niks tegen haar zei. Het is juist belangrijk voor kinderen om gerustgesteld te worden als ze naar de tandarts gaan maar dat kon ik zelf doen. Normaal is er altijd een leuke assistente die praat en haar op haar gemak stelt. Misschien is het goed om te bekijken wanneer er kinderen komen en daarvoor iemand neer te zetten die goed met kinderen overweg kunnen. Kinderen moeten zich altijd op hun gemak voelen. Deze review is op basis van mijn afgelopen afspraak normaal zou ik altijd 5 sterren geven en het iedereen aanbevelen want ik heb altijd een fijne ervaring hier op deze keer na.

Duidelijk, vriendelijk, gastvrij

Goed geholpen

Goed geholpen.

Goed geholpen. Goede uitleg

Prettige behandeling, alles op tijd en vriendelijke mensen.

Prima!

Tandarts stelt je op je gemak. Vertelt wat hij doet en hoe het eruit ziet. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent en dat is prettig.

Lang wachten

Ik had om 13.10 u een afspraak. Ik kwam om 13.00 u binnen/ assistente was nog met lunchpauze. Na de lunchpauze ging de deur naar de praktijk open. 1 vd wachtenden liep naar de balie. Zij kreeg te horen dat we allemaal aangemeld waren... maar ruim 20 minuten ben ik naar de balie gegaan, waar bleek dat ik niet was gezien en ook niet aangemeld... jammer van iedereen zijn tijd. Ik weet de naam vd tandarts niet

Uit de kunst

Door een ongeval een paar tanden afgebroken. Binnen twee dagen was mijn gebit weer gerepareerd, als nieuw. Vakwerk en heel dankbaar voor het resultaat!

Geweldige tabdtechnicus

Ptina

De praktijk is altijd netjes, de dames aan de balie zijn altijd vriendelijk. De tandarts werkt zeer secuur en houdt van een grapje en is kundig. De sfeer voelt altijd goed en ik ga altijd met een lachend en goed gebit naar buiten, dus wat wil je nog meer!…. Complimenten!!!

Kunfig, aardig en rustig

Zoals altijd. Zeer goed.

spoedig en adequaat geholpen

Kiespijn welke in de nacht opspeelde, na een belletje, voor de middag geholpen.

mooi dat ik in mijn vakantie geholpen kon worden

geen klachten zie hier boven.

Degelijk

Degelijk en goed advies

Na 5,5 jaar nadat ik weer durfde, heel goede ervaring

Er werd fijn en goed meegedacht. heb een lastige pijnlijke kaak, maar werd heel goed en voorzichtig mee omgegaan, ik durf weer naar de tandarts en de mondhygiëniste. Heel erg bedankt. Fijne mensen ook aardig team.

Perfect!

prima en netjes geholpen door de tandarts en assitente heel vriendelijk personeel allemaal ga zo door

Snel en prima geholpen

Altijd en snel maar vooral vriendelijk geholpen

Goed, deskundig

Vlot, netjes en deskundig

Deskundig en vriendelijk goiede begeleiding.

Zie voorgaande zin

Altijd via afspraak

Behandeling volgens afspraak

Er werd geluisterd!

Ik ben niet meer bang voor de tandarts.

vriendelijk, goed en snel

goed en vakkundig, ga er met plezier naartoe.

Goede service, aardige medewerkers en snel geholpen.

Kort voordat ik langs zou komen voor mijn jaarlijkse controle, merkte ik dat er een stukje van mijn vulling was afgebroken. Gelukkig kon dit tijdens de controle snel, pijnloos en vakkundig verholpen worden.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.