Prima geholpen.

Prima behandeling.

Prettige tandarts, duidelijke uitleg.

De vaststelling van het probleem en de ingepaste behandeling was prima.

zie boven

Op mijn gemak

Door mijn angst is niet elke tandarts geschikt. Maar hier voel ik mij op mijn gemak

Vriendelijk

Goede controle

Correct geholpen, goede uitleg over “hoe of wat”

Erg secuur en prettig

Ben goed te vreden over me tandartspraktijk

Ik werdt gebeld dat ik eerder terecht kon Daar hou ik van En ik ben nerjes behandeld

Goed.

Goed.

Prettig geholpen

Vakkundig

Prima geholpen

Professioneel

Heel vakkundig alles gecontroleerd na het horen van mijn klachten. Pijnloos en heldere uitleg.

Korte wachttijd, fijne rustige benadering

Korte wachttijd, rustige behandeling van tandarts

Altijd super goed en zorgzaam!

Altijd super goed en zorgzaam voor mijn moeder. Echt top!

Goed onnodig stress gehad

Fijn en vriendelijk personeel ,

zeer goede behandeling

is altijd goed geweest

De behandeling verliep erg goed.

We zijn heel tevreden over de behandeling. De tandtechnieker was erg vriendelijk en kundig.

Goed en prettig geholpen

Correct en vriendelijk .

top

zeer goed

Alles snel en goed geregeld en naar wens verlopen

Netjes geholpen

Korte controle, Afspraak over 2 weken. Alles ok

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.