geweldige tandarts en assistente

prima ondersteuning en contact.

Fijn geholpen

Prettig en met rust geholpen, begrip voor angst en dat maakte dat ik minder angstig was tijdens behandeling zowel bij de mondhygiëniste als bij de tandarts.

zoals gewoonlijk vertrouwd

alles volgens afspraak.

Alles goed geregeld

Mooie praktijk alles netjes schoon. Vriendelijke arts en assistenten

Fijne tandartsenpraktijk

Altijd even vriendelijk en behulpzaam

vriendelijk en goed

S

S

Alle prima geregeld en verzorgd!!

Prettige, relaxte ontvangst, uitstekende zorg !!

Eenvoudig goed

Zeer goed contact

perfect

zie boven

Geduld en veel begrip.

Het gebit van mijn oude demente vader van 97 lijkt beter vast te zitten. Hopelijk kan hij nu wat beter eten

Erg prettig !

Ik word snel en vriendelijk geholpen. Prettige tandarts ook !

Goed. Aardige mensen.

Aardige tandarts en assistente. Duidelijk.

Ervaren,vriendelijke tandarts

Tandarts geeft goede uitleg Ervaren,goed advies

Goed geholpen

Ik ben weer goed geholpen Er worden vragen gesteld van te voren of ik nog ergens last van heb

Geen poespas. Duidelijk en vriendelijk

Altijd prima

Of het nou alleen controle is of een iets meer ingrijpende behandeling, de zorg is altijd prima bij de tandarts. Mondhygiëniste zit verschil in.

Super goed en snel

Zoals altijd vakkundig.

Fijne ontvangst en alles goed geregeld.

Kleinschalig en klant vriendelijk

Deskundig en persoonlijk

Hele aardige medewerkers!!

Kundige dokter en assistenten

vakkundige en vriendelijke behandeling

Professionals

Luisteren naar wat jij voelt en handelen daarnaar

Zeer sympathiek contact.

Deskundig en patiëntgericht.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.