Goede behandeling, Controle. Nette uitleg wat er gaat gebeuren. Bij tandarts Polman was er altijd wat... Deze tandarts is netjes ,duidelijk

Kon dezelfde dag terugkomen voor een behandeling

Ondanks enige taalprobleem toch duidelijk

Top tandarts praktijk

Ik ben fijn geholpen

Prettige ervaring

De laatste 5 jaar was mijn gebit goed, dus ik kan er niet veel over zeggen. Ze doen wel goede, grondige gebitscontroles en ook mondhygiëne. Ze zijn vriendelijk en vragen hoe het met het gebit gaat en zeggen wat er gaat gebeuren, leggen uit...

Vakkundig en prettig

Precies volgens afspraak. Snel aan de beurt. Vakkundige behandeling. Prettige medewerkers.

Even wennen

Even wennen aan nieuwe gezichten en contacten

Goede zorg en vriendelijk contact.

Fijne en goede communicatie. En vakbekwame zorg.

Positief

Prima en vriendelijk geholpen

Goede ontvangst en snelle service

Prima en op tijd verlopen met een fijne vastlegging van de afspraak en reminder.

Ik heb het in bovenstaande zin proberen tot uiting te brengen.

Uitstekende Behandeling en heel fijn Personeel Prima

Fijne en heel prettige behandeling zeer aan te raden

prima tandarts vriendelijk en rustig.

ik vind alles gewoon ok ,meer kan ik er niet over zeggen.

Deskundig en gemoedelijk

Kleinschalig en persoonlijk

Goede zorg

Ervaren medewerkers , voor een goede behandeling.

prettig

Fijne en kundige mensen

Zorgvuldige tandarts, rustige assistente, aardige baliemedewerkers.

Praktijk dat met je meedenkt

Mijn tanden waren nog niet goed gepolijst bij de vulling en werd direct meegepakt bij de controle. Ideaal want dan hoeft er niet opnieuw een afspraak ingepland te worden.

Deskundig

Lijkt mij deskundig

Fijn personeel

Netjes, aardig en goed personeel

Vakbekwaam en vriendelijk.

Prima tandarts en Mondhygiëniste geven eerlijk advies.

Prima geholpen

Zie hierboven

Goed netjes

gewoon fijn om te worden geholpen

De hele wereld kan een voorbeeld nemen aan de manier hoe de sfeer is bij de Samenwerkende Tandartsen Groenlo..........gewoon fijn !!

Snel geholpen, goed uitgelegd wat er gebeurt.

Na gesprek over de behandeling, snel geholpen, ook goed advies gekregen over gebruik elektrisch poetsen.

Buitenschans 39

7141 EK Groenlo

Over Samenwerkende Tandartsen Groenlo

Bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Buitenschans in Groenlo. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Groenlo ook terecht voor uitgebreide esthetische tandheelkunde orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.