Fijne afspraak gehad

Tandarts van Eerdt is altijd erg vriendelijk, beantwoordt al mijn vragen en geeft goede adviezen. Daarnaast geeft ze altijd duidelijk aan wat ze doet tijdens de afspraak. Dat is erg prettig. Ook het overige personeel is erg vriendelijk.

Snel geholpen, duidelijke uitleg

Heel goed. Ik kon met mijn afgebroken kies eerder terecht dan verwacht en ben met duidelijke uitleg snel geholpen!

Zzo als altijd!

Hartelijke ontvangst, goed geholpen en weer door!

Fijen patientgerichte benadering

Fijn om te merken dat een consult niet alleen puur gericht is op fysiek behandeling maar dat er ook tijd een aandacht is voor de "menselijkheid" en emotie van de client.

Zeer slecht....

Al tandpijn sinds de vorige behandeling, hierover ook al gebeld gehad zodat er 'behandeld' zou worden om meerdere onnodige afspraken te voorkomen. Ik word naar huis gestuurd met een verhaaltje en tubetje tandpasta......

Geweldig !

Echt een aanrader

Goede behandeling

Na een lang traject is het weer fijn een goed gebit te voelen en fijnsamengewerkt.

Viel mee

Een fijne tandartsenpraktijk wie ik iedereen aanraad.

Bij deze tandartsenpraktijk voel ik me op mijn gemak. Zowel de assistentes als de tandartsen zijn vriendelijk en stellen je ook op je gemak. Zelfs als je het financieel nier breed hebt dan denken ze met je mee.

Duidelijk

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden. Vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Niet blij

Ik was niet blij. Tot 3x toe dezelfde kies uitboren en weer opnieuw vullen omdat de blauwe lamp die de vulling moest uitharden niet meer goed was.

super goed

behandeling als ontvangst perfect

Super goed geholpen

Na kies afgebroken te zijn werd ik zeer snel en vakkundig geholpen door reparatie aan de kies.

Een mail als herinnering

Geduldig

Altijd vriendelijk

Duidelijk en preventief te werk

Ik werd vriendelijk geholpen

behulpzaam en goed te woord gestaan

Zeer fijne tandarts

Zeer fijne tandarts die heel aardig is voor de kinderen en ons zelf. Legt alles heel goed uit

Vertouwd

Aardig en kundig personeel! Nemen de tijd voor je.

Wordt altijd netjes geholpen en te woord gestaan.

netjes behandeld

netjes en vlot behandeld alles goed uitgelegd

Snel vriendelijk en keurig geholpen

Was spoed werd dezelfde dag snel vriendelijk adequaat geholpen

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.