Prima geholpen

Ik wordt prima geholpen

Fijne uitleg en goede behandeling

Vriendelijk en goede uitleg

Super aardige en vakbekwame tandartsen met oog voor de beleving van de cliënt. Bedankt.

Geen idee hoe de behandelende tandarts heet, sorry. Maar onderschat ook niet de tweede (assistent) tandarts. De communicatie tussen hen tweeën verliep professioneel en goed, met respect over en weer. De tandarts had heel goed door wanneer het pijn deed bij mij, benoemde dit en ging door met behandelen zoals het hoort. Bedankt en groeten, René van der Heijden

Nauwgezet.

Naar mijn mening zeer zorgvuldige tandarts.

Heel tevreden over haar inzet.

Helemaal prima.

Vriendelijk, alles goed uitgelegd.

Aardige tandarts en assistent.

Geen idee hoe ze heeten. Hebben zich niet voorgesteld aan ons. Fijn gepraat , waren aardig voor mij en de kinderen. Behandeling uitgevoerd en gedag gezegd.

Proffessioneel.

Fijne tandarts die de tijd neemt om rustig uit te leggen wat ze gaat doen.

Vriendelijk, kundig, efficient

Vriendelijk, kundig, efficient

Alleen maar positief !!

Bj met zo'n tandarts !!

Fijne tandarts en assistente. Goede uitleg.

Vriendelijk

Professioneel

Prettig geboden zorg

Zowel het maken van de afspraak als de ontvangst was positief. Tandarts inspecteerde nauwkeurig en gaf deproblematiek helder aan, Nam ook tijd daarvoor en bood alle ruimte voor vragen. Positief dus.

Alles prima verholpen.

Goed voorbereid.

Ik ben zeer tevreden hoe ik door tandarts Gloudemans ben geholpen

Na een ongeval met mijn fiets waardoor mijn voortanden los stonden en ik ook geen gevoel meer had in mijn kiezen heeft tandarts Mandy Gloudemans mij zeer goed en vakkundig geholpen. Ook de wortelkanaalbehandeling en het resultaat van de kroon op mijn voortand die ze heeft geplaatst ben ik zeer tevreden.

Vriendelijk en duidelijk

Ik werd vriendelijk ontvangen. De behandeling werd duidelijk uitgelegd en, zover voor mij te beoordelen, goed uitgevoerd. Daarnaast was er ook aandacht voor de mens achter de patiënt.

Heel goed

Vriendelijk

Nette en duidelijke uitleg en goede behandeling

Uitstekend.

Al jaren zeer tevreden.

Positief

Vriendelijk, geduldig, goede uitleg.

erg tevreden voor de eerste keer bij hygiëniste

Voor de eerste keer geweest Gaf duidelijk uitleg wat ze ging doen Nette en schone omgeving.

vlotte en goede behandeling.

vlotte en goede behandeling.

Hele kundige en aardige tandarts

Elsemieke gaat gestructureerd te werk, gaf al haar bevindingen door aan de assistent en zij noteerde het in het systeem. Dat gaf het gevoel dat er serieus gekeken werd naar de conditie van m'n tanden en er tijdig ingegrepen kan worden als de conditie achteruit gaat.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.