Goede behandeling en duidelijke uitleg voor in te plannen behandeling bij de kaakchirug.

Prettige behandeling van een deskundige tandarts

Er wordt duidelijk en op een prettige manier uitgelegd advies gegeven. Behandeling verloopt in overleg. Fijne ervaring.

Vriendelijk, snel en correct geholpen

Vriendelijke ontvangst, korte wachttijd, naar volle tevredenheid geholpen

Hele vriendelijke en rustige sfeer

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk welkom geheten. Ik was eerder dan de afgesproken tijd aan de beurt. De behandeling werd mondeling goed toegelicht

Sympathieke tandarts met een luisterend oor

Ik heb er meestal wel moeite mee om naar de tandarts te gaan. Deze tandarts was rustig en luisterde naar wat ik te zeggen had.

Samenwerkende tandartsen levert prima werk!

Prettig contact bij binnenkomst receptie, vriendelijke mensen. Ook bij binnenkomst bij de tandarts een vriendelijk onthaal, waarbij even de actuele stand van zaken wordt bevraagd, waarna een plan van behandeling kort wordt opgezet en doorgesproken, alvorens wordt begonnen. Dat geeft rust, je weet dan beter waar je aan toe bent en kunt je erop voorbereiden. Ik ben eerlijk gezegd niet zo'n held, dus dat heb ik ook nodig. Vriendelijke afsluiting van de behandeling met de wetenschap, dat je er weer even tegen kunt.

zoals ik al gewend was

Prettig bezoek aan de tandarts, zowel professioneel als aandacht voor de patient

Ik werd snel en goed geholpen.

Lange wachttijd voor behandeling

Ik ben tevreden maar ik vind wel dat de wachttijd van 2 maanden voor een wortelkanaal behandeling wel heel lang is, de assistente deed echt haar best om een gaatje te vinden maar ik denk dat de tandarts voortaan te veel patiënten heeft en deze daardoor niet aan kan kwa inplannen

Is wisselend .

Wachttijd is lang tel. Op vrijdag vaak geen tandarts..En zoveel verschillende tandartsen..Ik weet niet wie mijn tandarts is!!

Vriendelijk bejegening en heel goede behandeling.

Goed tot uitstekend

Goed en vakkundig

Er is een tand getrokken ging perfect!

Ik was bang, maar ging supergoed.

goed geholpen

Duidelijk

Geeft duidelijke informatie

Prima in een goede sfeer

Tandarts stelde me echt op m’n gemak met goede vriendelijke uitleg ook aan de balie goede info en service

G Geurts is top

G Geurts fijne ervaring mee luisterde en geeft goede oplossing voor mij geen andere.tandarts nog twijfels ga het beoordelen na mijn volgende controle

goed en duidelijk

goed en duidelijk

Mondhygiëniste geweest

duidelijk uitleg en prettige behandeling

Is oke

Suggestie: rekening specificeren: datum van behandeling, en de inhoud ervan

Fijne en vriendelijke nieuwe tandarts

Elif de nieuwe tandarts vinden wij alle 4 een vriendelijke en fijne tandarts. Ze legt alles goed uit en luistert naar je. Hopelijk gaat zij wel wat langer blijven. De laatste paar jaar hebben we veel verschillende gezichten gezien die niet bepaald ons vertrouwen hebben weten te winnen. Dit gevoel lijkt nu anders te zijn

Gewoon goed.

Gewoon goed

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.