De behandelingen alsmede de adviezen gaven duidelijk verbetering voor de conditie van mijn mondhygiene.

Onpersoonlijk en zakelijk

Sinds de heer Beerends met pensioen is heb ik elke behandeling en controle een andere arts gehad waarbij de laatste mij geen goed gevoel gaf. Dit wil niet zeggen dat ik twijfel aan de deskundigheid van de artsen.

Pijnlijk

Bij tandsteen verwijdere ging er ook een hoop tandvlees bij weg. Ook zit nu mijn spalkje los na het bezoek.

nette en vlotte behandeling

ben netjes gebeld over gewijzigde afspraaktijd en ben tevreden over de behandeling.

Erg onpersoonlijk en afstandelijk

Sinds Berends met pensioen is heb ik iedere behandeling of controle een andere arts gehad. En de laatste gaf geen hand en was zeer zakelijk. Hierbij wil ik wel zeggen dat ik net twijfel over de deskundigheid in het vak.

Correct

Duidelijk, begripvol

Correct

Duidelijk, begripvol

Nette en geduldige behandeling

Prettig met de kids naar deze afspraak gegaan. Ze hebben nu al zin in de volgende keer

Heel vriendelijk

Vriendelijk en geruststellend

super

super dat ik al een paar uur nadat ik de hele nacht tandlpijn heb gehad geholpen werd.na overleg daarna de tand getrokken

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.