Goede zorg en altijd vriendelijk

Goede uitleg over de toestand van mijn gebit. Ook goede tips gekregen over de mondverzorging in het algemeen.

Goede tandartspraktijk

Snelle service. Duidelijkheid en fijne tandartsen

Fijn bezoek

Ik was er met mijn 2 dochters voor controle. Er was keurig tijd voor allemaal, er werd goed geluisterd en kundig gecontroleerd. Daarna goed advies voor komende half jaar.

De tandtechnieker en tandarts legden alles goed uit. Vertelden rustig tegen mij wat ze gingen doen, stelde mij gerust.

Tevreden…

Ik ga hier naar Gabriella de mondhygieniste en ben prima tevreden.

Behandelingen van zowel tandarts als mondhygiëniste waren prima. Alleen lange wachttijd bij tandarts, ca. half uur

behandeling zeer vriendelijk en behulpzaam

altijd spannend een tandartsbezoek, doch zeer behulpzame en vriendelijke ontvangst

Prima behandeling

Goede zorg

Goede zorg en makkelijk bereikbaar

Goede zorg

Goede zorg en makkelijk bereikbaar

Over mijn behandelingen met mondhygiëniste Gabriella ben ik zeer tevreden. Ze luistert goed en is zeer vriendelijk, en de behandelingen worden goed uitgevoerd!! Ben vorige week bij Lisette van Eerdt geweest omdat er iets fout was verlopen met de vorige behandelingen (bij Aryan die overigens ook heel vriendelijk is). Lissette heeft het erg goed uitgelegd en mijn tanden opnieuw behandeld, en heb veel vertrouwen in haar. Ik vindt haar heel kundig!! Mijn volgende behandelingen wil ik voortaan ook graag van haar!

Goeie halfjaarlijkse controle.

Correct

Netjes, begripvol, duidelijk

Correct

Netjes, begripvol, duidelijk

een behandelaar die luistert en uitvoert de wensen van de client

Na een eerdere behandeling bij een hygiëniste met veel napijn en klachten nu op mijn verzoek een andere hygiëniste die de behandeling rustiger uitvoerde en zonder pijn achteraf.

Goed geholpen

Behandeling goed verlopen met duidelijke uitleg wat er ging gebeuren en wat de vervolgstappen zijn.

Goed geholpen

Prima alles volgens planning verlopen

De behandelingen alsmede de adviezen gaven duidelijk verbetering voor de conditie van mijn mondhygiene.

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.