Heel goed

Heel goed

Bij elk bezoek weer een andere Tandarts

Kreeg al na 3 maanden alweer een oproep voor controle, heb een probleem met 2 kiezen, doorverwezen naar mondhygiëniste, het probleem is niet opgelost omdat er maar één foto is gemaakt!

positief

Afspraak was om 11.20 uur en ik kon 5 minuten later naar binnen. Erg fijn, want eerder heb ik wel meegemaakt dat er lang gewacht moest worden. Duidelijke uitleg van de mondhygiënist die ook de controle heeft uitgevoerd. Fijn dat dit nu samen mag en kan.

Met veel pijn en moeite een afspraak kunnen maken

Omdat mijn afspraak 2x is verzet in 2022 omdat de tandarts vakantie of ziek was. Is mijn afspraak in 2023 pas kunnen worden gedaan. Hierdoor is mijn behandeling van 2022 wat deels vergoed zou worden gelijk doorgeschoven naar 2023 en dat betekend dat ik dit jaar een grotere eigen bijdrage moet betalen en dat vind ik niet terecht. Ik heb overigens geen klachten over mijn eigen tandarts. Een vervolg afspraak plannen duurt over het algemeen lang. En veel wisselen van personeel. Wij willen een eigen tandarts. Altijd dezelfde. Tandarts Gloudemans

Goed behandeld

Goed behandeld door MHG zoals altijd, nadeel lange wachttijden voor afspraken

Volgens afspraak op tijd geroepen; duidelijke uitleg en goede behandeling!

Zorgvuldig, bekwaam en adviserende tips.

Goed gevoel met tot zover goed resultaat.

Fijne tandarts en assistente

Tandarts neemt de tijd, zij en de assistente zijn supervriendelijk en controle wordt heel zorgvuldig uitgevoerd! Goede adviezen.

Kundig vriendelijk goede uitleg en advies

Zie boven

zorgvuldig

de tandarts is zorgvuldig en is duidelijk met alles wat ze doet en ziet en luisterd goed en houd rekening met mijn slechthorendheid.

prima behandeling

was deze keer vlug aan de beurt

Goed geholpen door mond hygiëniste

Heel kundig en aardig. De assistente aan de telefoon was te lang brzig, wasrdoor er verschillende mensen stonden te wachten om aangemeld te worden. Wat nu dus niet gebeurde.

Vriendelijk en goed verzorgd

duidelijke uitleg tijdens de behandeling

Zijn goed.

Vriendelijk te woord gestaan goede uitleg wat er wordt gedaan, en hoe je het beste je tanden kunt verzorgen.

Fijne tandarts

Vriendelijk, professioneel en kundige tandarts. Goede uitleg en advies.

Vele personeelswisselingen persoonlijke contact wordt gemist

Ik mis de persoonlijke aandacht van assistenten en de persoonlijke aandacht van de tandarts. De sfeer is niet meer fijn en lijkt ook onder het personeel zo te zijn. De vele personeelswisselingen zouden hiervan blijk kunnen geven.

Vriendelijk en professioneel

Halfjaarlijkse controle, Eerst kort gesproken over een wijziging in mijn medicatie. Dat houden ze bij voor het geval er verdoving nodig is. Het gebit werd zorgvuldig bekeken en omdat er nog tijd was werd meteen tandsteen verwijderd. Geen aparte afspraak nodig, wel zo prettig. De receptioniste maakte tenslotte vriendelijk en vlot een afspraak voor over half jaar.

Deze tandarts is geweldig

Vriendelijk en deskundig

Ik voel me op mijn gemak, voor zover dat bij een tandarts kan. Ben zeker tevreden

Kon gelijk op afgesproken tijdstip naar binnen en prima behandeld

Ik vind wel dat het lang duurt voor je een afspraak krijgt. Mijn vorige afspraak in oktober ging niet door vanwege computervirus en toen kon ik pas weer in januari.

Goede service en behandeling op tijd

Goede service behandeling op tijd en duidelijk advies

De afspraak zelf was prima

Maar voordat ik die afspraak is had gemaakt.. Jullie hadden ivm de kerstvakantie geen personeel. Ik ben toen met het idee gekomen om naar de spoed tandarts te gaan in Eindhoven. Daar bleek ik een ontsteking te hebben. Kon ik daarna nog naar het Catharina ziekenhuis om antibiotica bij de apotheek op te halen omdat het al 19.00 uur was en mijn eigen apotheek gesloten. Van de spoed tandarts moest ik de week erop terug om het nogmaals schoon te laten maken bij mijn eigen tandarts. Maar jullie zaten weer helemaal vol. Uiteindelijk heb ik er zelf voor gekozen om dit op 02-01 te plannen en dit kon. Ik voelde me niet serieus genomen/gehoord. De afspraak bij de nieuwe tandarts was prima.

Net als altijd goed

Wij hebben top tandarts Mandy Gloudemans ,zo tevreden over haar. top

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.