Fijn dat ik mijn eigen tandarts had.

Ik heb het als prima ervaren

Vriendelijke kundige jonge dame! Haar naam weet ik niet. Alles werd heel goed uitgelegd i.v.m. plaatsing van een kroon binnenkort!

Vlot en vakkundig

Minder dan vroeger

Helaas word ik elke keer door de verschillende tandartsen behandeld en dat vind ik niet meer prettig. Tenminste 10 jaar had ik maar een tandarts en het was heel fijn en nu ben ik mínder tevreden. Het is veel minder persoonlijk voor mij geworden. Altans ,de zorg is wel altijd goed.

niet leuk om steeds een ander te hebben.

anders goed.

Vriendelijk en kundig

De tandarts nam uitgebreid de tijd voor grondige reiniging van het gebit en gaf goede adviezen.

Ik kwam afgelopen woensdag voor een bovenprothese. Er moesten 11 tanden getrokken worden. Tandarts Gloudemans stelde me gerust, legde precies uit wat ze iedere keer ging doen. Ze nam alle tijd. Donderdag terug voor controle en dit verliep ook heel fijn. Goede uitleg en ook nu weer alle tijd.

Dhr. Aryan was vriendelijk en was voor mij ( hoorprobleem ) beter verstaanbaar, vroeg steeds hoe t ging en was kundig. Geen last van pijn tijdens de behandeling, heel fijn.

Super vriendelijk en goed

Er is rust in de praktijkruimte en dat vind ik belangrijk. Je voelt je er welkom en wordt gezien. Er wordt goed naar je geluisterd. De medewerkers zijn erg vriendelijk. Tandarts en monhygieniste erg kundig. Nemen de tijd voor je. En er is ruimte voor n persoonlijk tintje.

Stuk kies was afgebroken. Is helemaal hersteld. Oude vulling eruit, nieuwe erin. Het voelt weer als vanouds.

Geweldig geholpen!

Op een zeer deskundige manier mijn twee kronen aangepakt en versterkt. Kan gewoon niet beter!

professioneel

al jaren lang kom ik bij deze praktijk. altijd goed op de hoogte van de situatie en zeer vriendelijk. geen onnodige handelingen etc. voel mij hier op mijn gemak en thuis

X

Mevr. van Liht is een fijne tandarts duidelijk wat ze gaat doen tijdens de behandeling , dat geeft een rustig gevoel. Top.

Fijne begeleiding bij een niet zo fijne behandeling

De tandarts stelde mij gerust en voerde de behandeling rustig uit, met af en toe uitleg wat prettig was

goed geholpen. alleen het lukte niet om tand geheel te verwijderen

dus moet nu alsnog naar kaakchirurg.

Zeer deskundig.Duidelijk overkomende tandarts.

Was een prettig bezoek.

Heel tevreden

Goede uitleg van wat er gebeurd en heel erg vriendelijk.

Begripvol

Geruststellend

Tevreden

Wel jammer dat er erg lang gewacht moest worden voor dat uit eindelijk geholpen werd, oktober op controle, januari pas gaatje dicht gemaakt

Is gewoon goed

Goed behandeld met goed advies

heel prettig

Ik was bij Tim de mondhygiënist , die heeft mij goed behandeld en was ook tevreden over mijn dagelijks onderhoud. Ik was zeer tevreden hoe hij mij behandelde.

Hele fijne, goede zorg

Omgang tandarts en assistente erg fijn(rustig, goede voorlichting wat er gaat gebeuren) zeker geen gehaaste klus, alle tijd Eindresultaat naar mijn idee goed

Kundige, prettige tandarts en tandartsassistente

Duidelijke uitleg aan mij als patient en aan de kinderen. Kan kinderen goed op hun gemak stellen waardoor tandheelkundig onderzoek goed mogelijk is. Geeft vertrouwen. Kundig in haar vak.

helemaal tevreden

Zachtaardig zonder pijn helemaal tevreden

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.