zeer goed

meoilijk telefonisch bereikbaar.

Goede verdoving

Et is vanalles aan gedaan om pijnvrij de behandeling uit te voeren

Fijne praktijk was bij mondhygiënisten Tim

goede service en vriendelijk

Mensen zijn vriendelijk en je kunt snel een vervolg afspraak maken.

alles normaal

Het was een gewoon controle bezoek.

Goede prothese

Goed geholpen met een nieuwe prothese en het zit perfect.

UItstekend

Snelle en goede behandeling

Altijd goed geholpen bij deze tandartensenpraaktijk

Fijne service, goede tandartsen en hele fijne mondhygiënist.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Weer goed en vriendelijk geholpen

Zie titel

Vriendelijk en professioneel

vriendelijk

goed en vriendelijk geholpen

Ik ben geweldig geholpen, zowel door de tandarts als de assistente.

Mond hygiëniste Het is wel gevoelig Resultaat wel goed

Een goede controle, nauwkeurig. vooraf een gesprekje met hoe het gaat.

Halfjaarlijkse controle. Zeer grondig en uitgebreid

Zie bovenstaande. Daarnaast: één effectieve tip van de assistent gedurende de behandeling, wanneer ze zien dat het pijnlijk is voor de cliënt. Goede sfeer, vriendelijke mensen, waardoor het bezoekje aan de tandarts eigenlijk best leuk is….

Duidelijk en fijn behandeld

Duidelijke uitleg, goed 2x alles gecontroleerd. Diagnose gesteld en behandeling goed uitgelegd. De behandeling was prima, in zoverre dat een grote kies trekken fijn is. Maar ik heb het wel eens minder fijn gehad. Echter donderdag middag gebeld met barstende kiespijn, ik kon voor maanop dat moment geen afspraak vooruit maken. Ik moest maandag ochtend bellen. Dat vond ik te lang duren.

telkens een andere tandarts

jammer dat we telkens een andere tandarts hebben .We hadden liever elke keer de zelfde tandarts. Het lijkt me ook beter voor je gebit. we kennen de naam van de tandarts niet eens die ons de laatste keer geholpen heeft. p.s. De behandeling van de tandarts was o.k. hoor.......

heel goed

Al meer dan 45 jaar patient hier ,ondanks de vele wisselingen van tandartsen, toch nog steeds tevreden.

Goede behandeling, alleen te lange wachttijd

Ik ben netjes en goed behandeld aan mijn wortelkanaal behandeling alleen was de wachttijd nogal lang en toen ik aan de beurt was was mijn tandarts ziek naar huis gegaan (wat natuurlijk kan gebeuren). Assistente had heel lief geregeld dat ik de dezelfde middag nog in beek en Donk terecht zou kunnen omdat ik me vol moest stoppen met antibiotica, ibuprofen en paracetamol om de pijn te onderdrukken. Aan gekomen in beek en Donk werd ik naar huis gestuurd omdat ik op dat moment geen pijn had ( wat niet gek is als je continu zware pijnstilling inneemt )en hun dus niet aan de behandeling begonnen, dit viel zo tegen, ik was echt heel boos. Het enigste wat ze deden was antibiotica en ibuprofen voorschrijven wat ik na 5 dagen alweer nodig had, dus 2 antibiotica kuren in iets meer dan 1 maand en tussen door ibuprofen en paracetamol, maar ze vonden niet nodig om een begin te maken aan de behandeling terwijl ze er wel de tijd voor hadden wat de assistente zei toen ik in gemert mijn verhaal ging halen hoe dit zo kon gebeuren. Dit vind ik echt niet netjes hoe dit gelopen is, maar ik ben nu heel blij dat ik nu na ruim 2 maanden eindelijk van de pijn af ben en dat ik toch iets eerder geholpen kon worden doordat de assistente iets heeft kunnen regelen omdat ik weer pijn had. Dus geen klachten over de assistenten en de tandarts alleen heeft ze het te druk denk ik, omdat de wachttijd te lang is naar mijn idee.

Begrijpelijk, maar ook vervelend dat een ander gezin, waarvan de afspraak niet goed gecommuniceerd was voorgelaten werd. Hierdoor ongeveer 10 minuten extra wachten. Behandeling en uitleg was prima en goed!

Begripvol en geduldig

Vriendlijk, geduldig en rustig

Fijn dat ik mijn eigen tandarts had.

Ik heb het als prima ervaren

Vriendelijke kundige jonge dame! Haar naam weet ik niet. Alles werd heel goed uitgelegd i.v.m. plaatsing van een kroon binnenkort!

Vlot en vakkundig

Nieuwstraat 37 A

5421 KN Gemert

Over Samenwerkende Tandartsen Gemert

Bij Samenwerkende Tandartsen Gemert komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Nieuwstraat in het centrum van Gemert. De praktijken van tandarts Beerens en tandarts Mulders zijn samengevoegd tot een modern mondzorgcentrum. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons ook terecht voor implantaat restauraties. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.